Connect with us

Știri

ATAC fără precedent la Casa Regală. Ce mesaj a primit Principesa Margareta

Atac fără precedent la Casa Regală după moartea Regelui Mihai. Principesa Margareta este pusă la zid după deciziile pe care le-a luat în ultimele zile.

Daniel Funeriu a postat, pe Facebook, un mesaj în care, în calitate de „copil al Săvârşinului”, îi transmite Principesei Margareta „să se oprească”.

„Nu cred că sunt în situaţia lipsei de respect faţă de memoria lui Mihai I dacă îi spun acestei cucoane, Margareta, să se oprească.

O spun în calitate de copil al Săvârşinului care şi-a început şcoala în curtea reşedinţei regale din Săvârşin, care a bătut mingea pe terenul de fotbal al Regelui, care mergea zilnic la şcoală pe drumul dinspre gară făcut de acesta, care hrănea veveriţele din curtea reşedinţei şi se ascundea printre stejarii de acolo.

Citeşte şi Aeroportul Henri Coandă, în topul european al traficului aerian de pasageri

Şi care încă de la 6 ani avea pentru Rege un soi de pioşenie infantilă: aşa cum spuneau bătrânii din sat, eu eram sigur că va reveni şi ne va face bine.

Cucoană: nu aţi făcut nimic pentru Săvârşin în afară de a-i exploata frumuseţile, iar înainte să ai grija românilor, ai grijă de superbii platani din jurul reşedinţei de la Săvârşin, fă bine şi plăteşte cât de cât corect oamenii care lucrează pentru voi acolo”, scrie fostul ministru.

Regele Mihai a murit, marţi, în Elveţia, la vârsta de 96 de ani

El o avertizează pe principesa Margareta că după ce se va încheia doliul va verifica, personal, dacă ceea ce a făcut şi face la Săvârşin este legal.

„În poze vedeţi aşa-zisul cămin cultural din Săvârşin, care este la fix 20 de metri de reşedinţa regală şi terenul de fotbal, mai distrus ca acum 40 de ani”, îşi încheie mesajul Daniel Funeriu, care postează şi fotografii cu căminul cultural şi cu terenul de fotbal, în care se poate vedea că sunt în stare de degradare.

Custodele Coroanei române, Principesa Margareta, a transmis, miercuri seară, o „Proclamaţie către ţară” în care spune că va continua munca şi va respecta legământul regelui Mihai, pe care îl va avea ca model în eforturile pentru dezvoltarea şi consolidarea ţării. Ea mai arată că îşi închină viaţa şi munca românilor de pe tot pământul.

Regele Mihai a murit, marţi, în Elveţia, la vârsta de 96 de ani

Principesa moştenitoare Margareta, prima în linia de succesiune, va primi titlul de regină, iar din postura de şef al Casei Regale va putea decide cu privire la averea Casei Regale, aşa cum este menţionat în statutul familiei regale, republicat miercuri pe romaniaregala.ro.

Citeşte şi Mai multe zone din Bucureşti şi din judeţele Ilfov şi Giurgiu, FĂRĂ curent electric

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top