Connect with us

Știri

Atac la mall în Brăila. Martor: „Aia era situația șocantă”

Atac la mall în Brăila. Un martor ocular la evenimentul îngrozitor care a avut loc la Brăila a spus ce a văzut în momentul în care era în zona mall-ului unde un individ a intrat cu mașina în oameni.

„Din ceea ce aud, pare că avem de-a face cu o persoană care a acționat dezorganizat, sub imperiul impulsului. Este prematur să presupui că era sau nu sub influența unor substanțe.

Dar admițând că a fost au fost, substanțele pot să fie un catalist, un agent augmentator al comportamentului dezorganizat”, a explicat psihologul Gabriel Diaconu, la Digi24.

„Eram în zona caselor și am auzit zgomot, am crezut că a picat cineva, s-a auzit destul de puternic, și apoi fost rumoarea aceea, mi-am dat seama ulterior din ce cauza. M-am dus să văd ce s-a întâmplat și am văzut acea mașină oprită în uși. Era un individ întins pe jos, oarecum incoerent, multă lume zice că drogat.

Am înțeles că l-au scos niște oameni din mașină, au folosit violență. Inițial l-am văzut pe acesta pe jos, nu mi-am dat seama, și după vreo jumătate de minut am văzut la câțiva metri victime, aia era situația șocantă”, a declarat Lucian Căprariu, martor, la Digi24

CITEȘTE ȘI: Breaking News: Un tânăr a intrat cu mașina în mulțime în Brăila: 10 VICTIME

Daniel Șuta, editor senior

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top