Connect with us
ATAC sângeros în Iași!

Știri

ATAC sângeros în Iași! Cine sunt victimele înjunghiate de un tânăr

Atac sângeros pe străzile Iașiului. După ce s-au întâlnit în urmă cu câteva zile, tânărul a pus mâna pe un cuțit și și-a înjunghiat prietena.

Ulterior, tânărul s-a ciocnit pe o stradă din Iaşi de un bărbat pe care, de asemenea, l-a înjunghiat.

Potrivit anchetatorilor, adolescentul s-ar fi întâlnit, la finele săptămânii trecute, cu prietena sa, în vârstă de 15 ani, în zona Podu Roş din Iaşi.

Citește și Mărturisiri ŞOCANTE! O celebră cântăreaţă a fost hărţuită sexual

Cei doi s-ar fi certat, iar tânărul a scos un cuţit şi a înjunghiat-o în picior, provocându-i o rană superficială, notează Mediafax.

Bărbatul rănit a fost transportată la spital în stare gravă

După aproximativ o oră, adolescentul s-a ciocnit de un bărbat de 31 de ani, pe stradă. În urma unui conflict verbal, adolescentul a scos din nou cuţitul şi l-a înjunghiat grav pe bărbat, după care a fugit.

„Pacientul a suferit o plagă înjunghiată la nivel epigastric şi a suferit laceraţie hepatică şi pancreatică. Din cauza gravităţii rănilor a fost dus în sala de operaţie a Clinicii 2 Chirurgie”, a declarat, astăzi, prof.univ.dr Diana Cimpoeşu, coordonatorul UPU-SMURD Iaşi.

Pe numele tânărului a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru tentativă de omor și un alt dosar penal pentru lovire.

Citește și TRAGEDIE pe o stradă din Capitală! Cine este tânărul ARS de viu în propria maşină

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top