Connect with us
Atentat terorist în Manchester. Mișcări de trupe la București

Știri

Atentat terorist în Manchester. Mișcări de trupe la București

Atentat terorist în Manchester. 22 de persoane au murit azi noapte, iar 59 de oameni au fost răniți azi noapte în urma unei explozii care a avut loc la concertul Arianei Grande.

Atentat terorist în Manchester. Ecouri la București

Efectele atentatului se resimt și la București, unde se desfășoară o adevărată mișcare de trupe. Autoritățile române au luat măsuri de securitate sporite în zona obiectivelor diplomatice. Aceste măsuri s-au luat pentru zonele aglomerate. Conform autorităților centrale, România își menține același nivel de alertă teroristă.

CITEȘTE ȘI: Ariana Grande, prima reacție după explozia de concertul său din Manchester Arena

CITEȘTE ȘI: Poliţia: Tratăm explozia de la Manchester Arena ca pe un incident terorist până când vom avea alte informaţii

CITEȘTE ȘI: UPDATE – EXPLOZII PUTERNICE la un concert în Manchester. 22 morți și 59 de răniți

O explozie puternică a avut loc azi noapte în sala de concerte din Manchester Arena, la concertul artistei americane Ariana Grande. Poliția din Manchester susține că este vorba despre un atac terorist, însă nimeni nu a revendicat până acum atacul.

Mijloacele de transport în comun au fost închise aseară în urma nefericitului eveniment. Pe Manchester Arena erau 20.000 de persoane care asistau la concertul Arianei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top