Connect with us
Atenție, bucureșteni! Tramvaiul 41 nu circulă în acest weekend

Știri

Atenție, bucureșteni! Tramvaiul 41 nu circulă în acest weekend

Vești proaste pentru bucureștenii din Sectorul 6. Tramvaiul 41, mijlocul de transport care leagă cartierele acestui sector de zona de nord a Capitalei nu va circula în weekend.

Circulaţia tramvaielor liniei 41 va fi întreruptă în acest sfârşit de săptămână pentru executarea unor lucrări complexe la calea de rulare, informează Societatea de Transport Bucureşti STB SA.

Tramvaiele nu vor circula începând de sâmbătă, ora 0.30 – până luni, ora 4.00 iar pentru preluarea fluxului de călători de pe linia 41, STB SA va înfiinţa linia navetă de autobuze 641. Totodată, autobuzele liniilor 205 şi 282 vor circula deviat.

„Lucrările vor avea loc pe Bulevardul Mărăşti, la intersecţia cu Strada Alexandru Constantinescu, unde calea de rulare este uzată şi există probleme ale fundaţiei generate de terenul instabil din acea zonă şi de faptul că linia de tramvai este traversată intens de autovehicule, inclusiv de autobuzele liniilor 205 şi 282.

În perioada reviziei anuale a liniei 41, care a avut loc în luna august a.c., a fost refăcută calea de rulare doar pe sensul de circulaţie auto Arcul de Triumf – Bd. Ion Mihalache, în intervalul de timp alocat atunci neputându-se bloca circulaţia auto în întreaga intersecţie”, precizează STB.

STB SA va înlocui şina cu canal pe ambele sensuri şi va executa lucrări pentru refacerea fundaţiei căii de rulare. Aceste lucrări nu pot fi executate decât cu întreruperea totală a circulaţiei, perioadă în care STB SA va face verificări şi în zona căii de rulare din Pasajul Lujerului şi de pe Podul Ciurel, remediind eventualele deficienţe constatate.

Citește și: Panouri de protecție la metrou! Ce spune Metrorex despre acest sistem de siguranță

Citește și: Grevă la metrou! Când ar putea să fie suspendată circulația metrourilor

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top