Connect with us
Atenție, restricții de circulație în București . Lista străzilor și bulevardelor

Știri

Atenție, restricții de circulație în București . Lista străzilor și bulevardelor

Cu ocazia desfășurării exercițiului medical NATO “Vigorous Warrior 2019” din Capitală, în noaptea de joi spre vineri, Brigada Rutieră va dispune restricții de circulație în zonele Piața Romană, Universitate și Piața Victoriei.

Brigada Rutieră va impune restricții de circulație în zona Piața Romană, în intervalul orar 00.00 – 06.00, pe benzile I și II de circulație, adiacente gurii de metrou, sensul dinspre Str. George Enescu către Bd. Dacia, pe Bd. Dacia din ambele sensuri, pe tronsonul cuprins între rond Piața Romană și Calea Dorobanților, în rondul din zona Piața Romană pe tronsonul cuprins între Bd. Gheorghe Magheru și Str. Căderea Bastiliei și pe Str. Căderea Bastiliei pe tronsonul cuprins între rond Piața Romană și Intrarea Moneasa.

În zona Piața Victoriei, Brigada Rutieră din cadrul Poliției Capitalei anunță „restricționarea traficului pe banda I de circulație a Bd. Lascăr Catargiu, sensul de mers dinspre Piața Romană spre Piața Victoriei, pe tronsonul cuprins între Str. Grigore Alexandrescu și Bd. Iancu de Hunedoara” urmând ca pentru Piața Universității, restricționarea traficului să vizeze banda I de circulație a Bd. Nicolae Bălcescu, sensul de mers dinspre Piața Universității spre Piața Romană, pe tronsonul cuprins între Str. Batiștei și Str. Traian Vuia, pe o lungime de 100 de metri.

Zeci de medici militari, angajați ai MAPN și salvatori din cadrul IGSU vor organiza în noaptea de joi spre vineri o simulare a unei explozii soldate cu peste 200 de victime la stația de metrou Piața Romană din Capitală, acțiune în cadrul exercițiului Vigorous Warrior 2019.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top