Connect with us

Știri

Atenție, șoferi! Circulația pe Valea Prahovei e îngreunată: 30 de kilometri la oră

Se circulă cu mare dificultate pe Valea Prahovei în aceste ore. Este aglomerație mare, iar viteza cu care înaintează mașinile este de doar 30 de kilometri la oră.

Unde e cel mai aglomerat?

Valorile de trafic sunt ridicate pe Valea Prahovei, viteza cu care se circulă spre Bucureşti fiind de aproximativ 30 km/h şi este de aşteptat ca aceasta să scadă şi mai mult în orele următoare, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Potrivit Infotrafic, din cauza numărului foarte mare de turişti care se întorc de la munte, valorile de trafic sunt ridicate pe DN1, în staţiunile montane de pe Valea Prahovei, între Predeal şi Buşteni, precum şi între Sinaia şi Comarnic, pe sensul de mers către capitală, unde se circulă cu o viteză de aproximativ 30 km/h şi este de aşteptat ca aceasta să scadă şi mai mult în orele următoare. În zona localităţii Comarnic traficul este intens şi pe sensul către Braşov.

Pentru evitarea aglomeraţiei, un echipaj de poliţie aflat în zona Dărste le recomandă şoferilor să folosească ruta ocolitoare DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti, A3 Ploieşti – Bucureşti, unde valorile de trafic sunt reduse şi se circulă fluent.

CITESTE SI: Microbuz răsturnat pe DN 1, în Otopeni. Starea răniților

Anunț de ultimă oră făcut de ministrul Fifor după ce mai multe avioane rusești au apărut deasupra României

Daniel Șuta, editor senior

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top