Connect with us
Hotii aduc haosul pe litoral!

Știri

Atentie, turisti! Hotii sunt la „pachet” cu ofertele hotelierilor

Mai multi turisti au fost pradati de hoti chiar in timp ce dormeau in camera de hotel. Intamplarea nefericita a avut loc in statiunea Venus, unde hotii au intrat peste turisti in camere si au furat tot ce au prins: de la bani si telefoane, pana la bijuterii. In total, turisti din sase camere au fost jefuiti, potrivit reporterntv.ro.

Oamenii spun ca hotii au profitat ca usile balcoanelor fusesera lasate deschise, pentru ca in camere nu exista aer conditionat.

Citeste si: „Foaia de hartie”, cea mai noua metoda de inselaciune folosita de hotii de pe litoral

Citeste si: Unde se afla statiunea in care nudismul e obligatoriu FOTO 18+

Astfel, ei au ales camere de la parter si etajul 1, usor de escaladat, si au intrat peste turisti in timp ce acestia dormeau.

„Cred ca ne-au sedat cu ceva, ne-or fi pus ceva. Am inteles ca am fost obositi, dar la atatea camere de hotel nu imi explic. Unei doamne i-au furat telefonul, care era pus la incarcat chiar pe noptiera. Noi am dormit cu usa de la balcon deschisa si nu am simtit absolut nimic. Poseta i-au aruncat-o pe balcon, dar fara bani nu au avut ce să-i fure.”, spune o femeie, potrivit reporterntv.ro

Pentru mai multi turisti, vacanta de vara s-a transformat intr-o experienta extrem de nefericita, pentru ca ei au fost lasati fara bunuri de valoare.

„Mi-au furat telefoanele, doua noi si doua mai vechi, de pe noptiera, de langa capul nostru, geanta cu acte si cu bani. Au fost mai multe camere in aceeasi situatie, vreo 7-8.”, a spus una dintre pagubite pentru reporterntv.ro.

Turistii au anuntat politia si au cerut explicatii de la reprezentantii hotelului pentru cele intamplate.

Oamenii spun ca abia dupa furturile in serie, au aparut primele masuri de securitate: biletele prin care erau avertizati sa incuie balcoanele.

Conducerea THR Marea Neagra, care administreaza hotelul, spune ca turistii puteau lasa valorile in seiful de la receptie.

‘Ne pare rau ca intr-unul din hotelurile noastre oaspetii au avut o astfel de problema. Noi avem contract cu o firma de paza si ne-am indreptat impotriva acesteia, ca fiind raspunderea dumnealor’, a declarat Narcisa Mosoiu, director general adjunct THR Marea Neagra, relateaza reportermtv.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top