Connect with us
Au sărbătorit 50 de ani de căsătorie în aceleași haine de la nunta din 1966

Știri

Au sărbătorit 50 de ani de căsătorie în aceleași haine de la nunta din 1966

Jim Stanfield și Carole-Ann au împlinit 50 de ani e căsătorie și au decis să sărbătorească într-un mod surprinzător. Numeroși oameni abia mai încap în hainele vechi de 10 ani, dar să mai vorbim de haine vechi de o jumătate de secol.

Acest cuplu nu doar că și-au mențit silueta din urmă cu 50 de ani, ba chiar au transformat totul într-o idee ieșită din comun. Jim Stanfield și Carole-Ann au avut ideea de a purta aceleași haine de la nuntă, după ce nepoata lor, Hayley, i-a vizitat și a vrut să vadă fotografii cu familia din tinerețe.

Jim, care are 71 de ani, s-a urcat în podul casei pentru a căuta albumele foto cu familia și așa a descoperit și rochia de mireasă plină de praf a lui Carole-Ann. Aceasta o purtase la nunta lor din data de 1 octombrie 1966.

„Când Hayley a descoperit că încă avem costumele de nunta noastră, el a spus că ar trebui să le încercăm pentru a vedea dacă acestea ni se mai potrivesc.”, spune Carole-Ann.

Așa că hainele au fost duse la curățătorie, pentru a fi pregătite să fie purtate din nou.

„O mulțime de oameni știau că le-am purtat, dar ei erau încă uimiți să ne vadă în ele.”

Cuplul, care a vizitat Malta în 1966, acum își fac planuri pentru „luna de miere” în Turcia.

Cei doi s-au întâlnit la clubul bărbaților, unde lucra Jim în anul 1962 și de atunci sunt împreună.

Care este secretul lor pentru o căsnicie atât de lungă? Râsul, spun ei.

Jim iubea părul meu mare blond, iar mie mi-a plăcut umorul lui. El este foarte comic și mereu mă face să râd. Cred că asta este cheia.”, spune Carole-Ann.

„Avem foarte multe lucruri și hobby-uri în comun, dar râsul este ceea ce ne ține puternici.”

Jim a adaptat chiar și inele de la nunta lor, pentru a sărbători piatra de hotar, prin adăugarea a două inimi făcute din aur, pe care le-a găsit cu detectorul de metale.

„Este incredibil când mă gândesc că acest aur a fost în pământ timp de mii de ani. Mă bucur că l-am găsit și am putut să-l folosesc pentru inele noastre de nuntă.”, a spus bărbatul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top