Categorii Știri

Autocar in flacari pe autostrada Bucuresti-Pitesti

Clipe de groaza pe autostrada Bucuresti-Pitesti unde un incendiu a izbucnit la un autocar. In interiorul masinii se aflau 10 persoane. Din fericire, conform autoritatilor care au ajuns la fata locului, niciuna din persoanele aflate in interiorul autocarului nu a fost ranita.

La fata locului au ajuns imediat echipaje SMURD si mai multi pompieri, dar si politisti. Incidentul a fost produs din cauza unui cablu electric. Cele 10 persoane care se aflau in autocar cu coborat in siguranta, sustine Madalina Epure, purtatorul de cuvant de la ISU Prahova.

Incendiu pe 50 de hectare, in Giurgiu

Mama romanului mort in atentatul din Nisa face marturisiri cutremuratoare

Reactiile lui Iohannis si Ciolos dupa tentativa de lovitura de stat din Turcia

„Incendiul este lichidat si se intocmesc documentele in acest moment”, a mai spus purtatorul de cuvant intr-o interventie telefonica la Antena 3.

Pe autostrada Bucuresti-Pitesti se circula cu dificultate in acest moment din cauza incendiului. „Se circula pe o singura banda”, a mai spus purt. de cuvant de la ISU Prahova.

Nu se stie deocamdata de ce a luat foc cablul electric si nici daca masina avea asigurarile platite precum nici numele firmei autocarului care transporta persoane.

Share
Scris de
Daniel Șuta

Acest site foloseste cookies.

Read More