Connect with us

Știri

Avarie la metrou, pe Magistrala 1. Circulația este îngreunată

Avarie la metrou, pe Magistrala 1, miercuri, 12 aprilie. O conductă RADET s-a spart și a provocat inundarea câtorva linii, între stațiile Dristor 2 și Piața Victoriei.

Update: Metrorex a emis un comunicat de presă despre situația de pe magistrala M1.

„Astazi, 12.04.2017, o conducta magistrala a furnizorului de utilitati RADET a fost avariata si s-au produs infiltratii masive de apa calda in tunelul metroului intre statiile Piata Victoriei 2 – Gara de Nord 1.
Acest lucru a determinat modificarea circulatiei trenurilor pe un singur fir, pe tronsonul Stefan cel Mare – Gara de Nord 1. Pana la remedierea situatiei, circulatia pe tronsonul mai sus amintit se va desfasura pe firul 2.
Echipele Metrorex depun eforturi sustinute, pentru ca circulatia trenurilor sa fie reluata in cel mai scurt timp, in conditii normale, corelat cu interventia efectuata de RADET.” – se arata intr-un comunicat de presa al companiei Metrorex.

Știrea inițială

Se pare că defecțiunea s-a produs inițial în noaptea de marți spre miercuri și a fost remediată în această dimineață. Însă la câteva ore după ce s-a dat drumul la circulația trenurilor, problema a apărut din nou.

Călătorii au fost informați despre această defecțiune prin intermediul unor anunțuri transmise în rețeaua Metrorex. Potrivit companiei, întârzierile sunt de aproximativ 30 de minute.

Din cauza acestei probleme, în jurul orei 10.30, trenul care circula pe ruta Piața Victoriei – Dristor 2, a fost oprit în stația Ștefan cel Mare. Călătorii au fost rugați să coboare și să aștepte un alt metrou pentru a fi transportați în direcția Dristor.

Circulația trenurilor este afectată între stațiile Gara de Nord și Dristor. Situația ar putea reveni la normal în jurul orei 11.30.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top