Connect with us
Georgia Ailes este o femeie din Statele Unite ale Americii care a reusit sa slabeasca enorm, dupa mai multe interventii chirurgicale suferite.

Știri

Avea 146 de kilograme, dar a slabit enorm. Acum, toti barbatii sunt innebuniti dupa ea VIDEO

Georgia Ailes este o americanca in varsta de 32 de ani. Ea cantarea 146 de kilograme si considera ca arata ca un caine sharpei din cauza colaceilor de grasime pe care ii avea.

Nemultumita de aspectul sau fizic, femeia a decis sa isi schimbe viata total. Deoarece nu reusea sa scape de kilograme cu dietele, din cauza unei dereglari hormonale, Georgia a opta pentru o operatie de micsorare a stomacului.

Dupa ce si-a facut interventia chirurgicala, ea si-a schimbat radical si stilul de viata. A inceput sa faca sport si sa consume proteine, reusind sa ajunga la 76 de kilograme.

Citeste si: Dieta Carmen Serban: Cum a slabit cantareata 8 kilograme intr-un timp scurt

Deoarece excesul de piele ii dadea batai de cap si ii ingreuna activitatea fizica, femeia de 32 de ani a hotarat sa apereze si la chirurgia plastica.

Americanca a cheltuit peste 64.000 de dolari pentru a-si modela trupul. Imaginile cu ea au facut inconjurul lumii. Vezi in videoclipul de mai jos cum arata acum femeia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top