Connect with us

Știri

Avionul care a aterizat după 47 de ani de la dispariție. Mit sau adevăr? – VIDEO

Unul din cele mai ciudate cazuri din aviație este cel al unui avion care a reapărut după 47 de ani de la dispariție. Nu doar că avionul fantomă s-a făcut observat după aproape 5 decenii, dar ceea ce s-a descoperit în interiorul aeronavei a uimit toată comunitatea științifică.

Existau cești de cafea cu lichid înăuntru, iar cafeaua era caldă. Asta e doar una din bizareriile legate de acest caz. Iată povestea.

Un avion de tip Lockhead Constellation efectua un zbor între Rio și Havana. Unul din piloți a comunicat că în jurul navei se petreceau lucruri ciudate. A fost ultima transmisie a pilotului.

Nu s-au găsit rămășițe de epavă și nici cadavre umane. Anchetatorii au închis cazul cu M. N. (dispariție din motive necunoscute).

Avionul a dispărut de pe radare în anul 1946 și a reapărut în anul 1993. Unul din experții care a investigat acest caz a oferit câteva explicații interesante despre cea mai misterioasă dispariție din istoria aviației.

Herman Guevara a condus un grup de cercetători cărora le-a încredințat misiunea de a dezlega misterul. Ce este culmea în acest caz este că avionul a aterizat fără niciun membru al echipajului viu la bord.

„Singurul lucru pe care vi-l pot spune este faptul că avionul a decolat în dată de 21 septembrie 1946 de pe aeroportul din Rio de Janeiro şi s dispărut. Peste 47 de ani, acelaşi avion aterizează la destinaţie, şi nimeni nu poate să-şi explice ceea ce s-a întâmplat.

Cum poate ateriza un avion având doar schelete la bord, numai Dumnezeu ştie! Cei 36 de pasageri, precum şi echipajul format din patru persoane au decolat după toate regulile.”, declara expertul imediat după ce investigația a luat sfârşit.

Vezi în videoclipul de mai jos teoriile care explică această dispariție bizară:

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top