Connect with us
Avocat criminal Caraca: Luiza și Alexandra au for omorâte, suspectul a recunoscut

Știri

Avocat criminal Caraca: Luiza și Alexandra au for omorâte, suspectul a recunoscut

Avocatul care-l reprezintă pe criminalul din Caracal, a recunoscut în fața anchetatorilor că el este cel care a omorât-o pe Alexandra, fetița de 15 ani și Luiza, dispărută acum 4 luni.

La aflarea veștii mam Luizei a leșinat

Spera până în ultima clipă ca fiica sa fie în viață, mama Luizei, fetița dispărută de 4 luni, a aflat la televizor ca fiica sa este moartă.

Momente emoționante la poarta criminalului, acolo unde a ajuns familia Luizei, una dintre fetele ucise de Gheorghe Dincă. Circa 100 de oameni stau în fața porții, acolo unde ancheta continuă cu criminalul în interiorul casei.

„Așa simplii cum suntem am crescut-o, am dat-o la licu și a fost un exemplu. Doamne”, plânge bunica Luizei, fata dispărută în aprilie.

Mama și bunicul Luizei au început să lovească în poarta păzită de forțele de ordine.

„Uitați-vă ce ați făcut!”, a strigat mama Luizei, iar oamenii îi raspund „politica, politica”.

Pentru că au fost oamenii împiedicați să intre, mama Luizei a strigat către jandarmi: „Ce păziți domnule, un criminal păziți?”.

Ulterior, atât bunicul fetei dispărute în urmă cu patru luni, cât și mama acesteia au leținat. „Chemați ambulanța”, au strigat cei prezenți.

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dincă, și-a recunoscut, în urmă cu puțin timp, ambele crime, atât în cazul Alexandrei, cât și al Luizei, a declarat avocatul din oficiu al bărbatului, pentru MEDIAFAX.

POTEZA lui Valeriu Șuhan, fost polițist: Mi-e teamă că a comis mai multe crime

Valeriu Șuhan, fost ofițer de poliție judiciară, a declarat, pentru MEDIAFAX, că Gheorghe Dincă, suspectul care duminică a recunoscut că a comis două crime, ar putea avea la activ mai multe omoruri. Potrivit lui Șuhan, anchetatorii trebui să găsească acum cadavrele.

„Mi-e teamă că acest om are la activ mai multe victime. Faptul că el a recunoscut aceste omoruri, într-un interval de timp relativ scurt, mă îndeamnă să cred că a recunoscut cu relativă ușurință, tocmai pentru a ascunde alte crime comise”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Valeriu Șuhan, fost polițist judiciar.

Potrivit acestuia, zâmbetul criminalului este doar o mască, pentru a face față presiunilor din partea celor care îl anchetează, și a celor care îl judecă.

„Zâmbetul lui este o mască, nu este o stare de inconștiență, este o mască astfel încât să facă față presiunilor vecinilor, de exemplu.. Dar cu siguranță el va fi supus unei experitze medico-legale de natură psihiatrică, pentru a se stabili dacă a avut, sau nu, discernământ”, susține Valeriu Șuhan.

Potrivit fostului polițist judiciar, anchetatorii trebuie să găsească acum cadavrele, sau resturile umane ale celor două fete.

„Este important ca anchetatorii să afle de la el cum a suprimat viața fetelor, le-a înjunghiat, le-a sugrumat, le-a lovit? Trebuie aflat unde sunt cadavrele, sau celelalte rămășițe, și este foarte important unde sunt armele, sau arma crimelor”, a mai precizat Șuhan.

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dincă, şi-a recunoscut, în urmă cu puţin timp, ambele crime, atât în cazul Alexandrei, cât şi al Luizei, a declarat avocatul din oficiu al bărbatului, pentru MEDIAFAX.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top