Connect with us
Israela Vodovoz cauza morții israelei

Știri

Avocata Israelei a lămurit misterul morții acesteia. Adevărata cauză a decesului: „Este vorba de…”

Israela Vodovoz a fost găsită fără suflare în propria locuință. Femeia de afaceri avea doar 70 de ani și se confrunta de ceva vreme cu probleme de ordin medical.

Rodica Bucur, avocata Israelei a  intervenit în direct în cadrul emisiunii „Star Magazin” şi a făcut câteva declaraţii prin care a clarificat care a fost cauza morţii femeii de afaceri.

„Liviu nu se bucură şi nu s-a bucurat de respectul meu, vreau să precizez asta. Am fost plecată din ţară, am vorbit înainte de 1 martie, nu era într-o stare prea bună.

Dar vreau să mai menţionez faptul că era înconjurată de oameni care o iubesc, nu a fost niciodată singură. Nu putea fi vorba de depresie, pentru un om atât de dinamic, nu putea fi atinsă de depresie. 

Ea încerca să îi ajute pe oameni şi îşi lua şi din bugetul ei. Am făcut diligenţe şi am luat legătura cu persoane din Franţa unde anul trecut a stat Liviu o perioadă, să vedem ce putem face dacă nu, mai sunt şi alte posibilităţi de a îl anunţa.

Nu există altceva, este vorba despre moarte naturală… exact ( n.r. accident cerebral vascular). Nu a fost vorba de intrare prin efracţie sau altceva.

Ea îşi ţinea boala în mâini, nu ştiu dacă a mai fost vorba de o gripă sau dacă a mai intervenit şi altceva” a declarat Rodica Bucur.

Conform angajaților ISU, care au spart ușa apartamentului după ce au fost sunați de persoane apropiate Israelei care nu puteau intra înăuntru, femeia de afaceri era dezbrăcată și întinsă pe podea.

„S-a descoperit că doamna Israela Vodovoz a suferit un accident. Se presupune că nu au fost urme de violenţă sau alte urme de intrare prin efracţie”, susțin cei de la ISU.

Israela a devenit cunoscută pentru relația atipică pe care o are cu soțul ei Liviu, mai mic cu 30 de ani decât ea. Relația lor a fost presărată cu multe scandaluri publice.

Femeia l-a acuzat pe Liviu că este alcoolic și că a bătut-o de mai multe ori. Cel mai recent episod legat de cei doi era dispariția lui Liviu, găsit într-un final.

Se presupune că bărbatul și-a schimbat numele după ce s-a despărțit de Israela. El este de negăsit și nu a oferit o reacție după moartea acesteia.

Citește și: Câți ani avea, de fapt, Israela. Secretul vârstei sale a fost dezvăluit!

Citește și: O apropiată a Israelei face dezvăluirea tragică după moartea acesteia: “De la jumătatea anului trecut…

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top