Connect with us
Elena Udrea nu primește statul de refugiat politic în Costa Rica

Știri

Avocatul Elenei Udrea face afirmaţii şocante: „Fiica ei este în pericol!”

Elena Udrea a fost ridicată de către autoritățile din Costa Rica la numai două săptămâni după ce a devenit mama unei fetițe pe care a numit-o Eva Maria.

Penitenciarul la care a fost dusă Elena Udrea îi oferă posibilitatea acesteia ca să petreacă în fiecare zi câteva ore cu fetița sa.
Elena Udrea a refuzat însă, de fiecare dată, ca fiica ei să îi fie adusă, iar medicul care a fost citat în favoarea ei la tribunal a declarat că Eva are şanse de 90% să moară dacă merge în vizită la mama ei.

Ceea ce a spus el a fost repede demontat de magistraţi. Asta a suţinut Chinchilla Corrales, angajat de Udrea. El a fost dus în faţa instanţei drept martor pentru a ajuta la punerea în libertate a ei, se arată în motivarea judecătorilor pe care noi o avem acum în copie conform cu originalul.

„În apărarea ei pentru a ieşi din închisoarea din Costa Rica, Elena Udrea a angajat un medic privat care a susţinut că fiica ei este în pericol dacă stă cu ea în spatele gratiilor, acolo unde ea este în arest până se soluţionează dosarul de extrădare”, se arată într-un document, relatează România TV.

Citește și: Victor Ciutacu a dezvăluit ce au decis judecătorii din Costa Rica în legătură cu Elena Udrea

Medicul, întrebat unde ar trebui să stea bebelușul

Medicul a fost întrebat de către judecător „Unde trebuie să stea un copil care are probleme de sănătate?”, iar răspunsul primit a fost „Trebuie să stea acasă cu mama lui”. Magistratul nu a fost însă de aceeaşi părere, spunând că dacă un bebeluş are probleme medicale ar trebui să se afle într-un spital.

„Cert este că Elena Udrea rămâne în închisoarea Vilma Curling până când se va rezolva situaţia ei din Costa Rica. Avem de asemenea informaţii obţinute pe surse care spun că Udrea şi Bica au probleme în închisoare cu colegele de celulă şi celelalte deţinute.

Se pare că unele dintre ele le terorizează şi le cer bani pentru a nu le face rău. Acest lucru, însă, nu este deocamdată confirmat şi oficial. Acestea sunt informaţiile din acest moment din Costa Rica, potrivit lui GUSTAVO FALLAS, Jurnalist AmeliaRueda.com.

1 Comment

1 Comment

  1. cvb

    2018-12-10T10:33:02+02:00 at 10:33

    Ce scroafa penala ordinara. Intai a facut un bastard crezand ca va scapa de parnaie. Acum, „medicul” va spune ca penala trebuie sa fie iertata de puscarie ca are un copil….ce bandita mizerabila.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top