Connect with us
Parlamentarii români lucrează la o lege prin care femeile gravide ar putea să facă avort cu acordul tatălui copilului.

Știri

Avort, doar cu acordul tatălui. Aleșii lucrează la un proiect de lege

Parlamentarii români lucrează la un proiect de lege prin care tații ar avea putere de decize în cazul în care iubitele sau soțiile lor vor să facă avort.

Astfel, tatăl copilului se va putea opune legal dacă mama vrea să facă avort. „Cred că este moral ca și partenerul să aibă un cuvânt de spus în ceea ce privește venirea pe lume a unui copil. În multe cazuri, tații iau decizia de a își crește singuri copiii, dacă mamele nu doresc acest lucru”, au spus cei care lucrează la lege, pentru Libertatea.

Citește și: SOC! A suferit un avort spontan. Vestea a indurerat o tara intreaga!

România are cea mai ridicată rată de avort din Europa: 480 de avorturi la 1.000 de naşteri, se arată într‑un studiu publicat de Organizaţia Mondială a Sănătăţii, ceea ce înseamnă că aproape jumătate din copiii concepuţi sunt avortaţi, o rată de peste două ori mai mare decât media Uniunii Europene.

1 Comment

1 Comment

  1. matei silvia

    2017-02-19T02:18:25+02:00 at 2:18

    Nu stiu cine a avut aceasta neinspirata si chiar diabolica idee!Ma opun si prin prisma faptului ca in Parlament majoritatea sant barbati,adica barbatii decid asupra a ceea ce se dezvolta in corpul unei femei,sinistru.In al doilea rand s-ar putea ca respectivul mascul sa fie un agresor sexual,ce facem?Despre violul in familie s-a auzit sau ne facem ca ploua?Poate idiotul nu vrea sa mearga sa-si dea acordul dar este un iresponsabil si de fapt vrea doar bani de bautura din alocatia aferenta pruncului…sant multe aspecte.Ne intoarcem la epoca avorturilor facute cu fusul,cu frunza de leandru sau alte mijloace empirice datorita carora atatea femei au facut septicemie?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top