Connect with us

Știri

A avut Arsenie Boca o relatie cu maicuta stareta de la Prislop? O inregistrare controversata iese la iveala dupa multi ani! „Au ramas in intimitate! Plecau in padure impreuna”

O inregistrare audio care circula de multi ani pe Internet lasa sa se inteleaga ca Arsenie Boca a avut o relatie speciala cu una dintre maicutele care i-au fost credincioase pana la moarte, scrie wowbiz.ro.

Inregistrarea care circula sub numele „Parintele Arsenie Papacioc si Parintele Ioanichie Balan despre ratacirile Parintelui Arsenie Boca” reprezinta o discutie care ar fi avut loc in 1996 in prezenta mai multor monahi: parintele Ilie Cleopa, protosinghel Arsenie Popa, monahul Iachint – ucenicul parintelui Cleopa si chiar parintele Cleopa.

Inregistrarea ar fi fost facuta la Manastirea Sihastria, in chilia protosinghelului Varsanufie Lipan.

Aceasta descrie modul in care Arsenie Boca ar fi cunoscut-o pe Maica Zamfira, pe numele ei real Julieta Constaninescu. Aceasta a stat 40 de ani alaturi de Arsenie Boca, e considerat singurul ucenic al acestuia si este inmormantata la Manastirea Prislop, langa Arsenie Boca. La 25 de ani, la scurt timp dupa ce a ajuns la Prislop, ea a devenit stareta a Manastirii.

Ascultă înregistrările AICI.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

4 Comments

4 Comments

  1. Manager

    2018-11-30T16:50:29+02:00 at 16:50

    Eu zic sa nu fim ca oile si sa nu credem din start ca avem de-a face cu un sfant! Cine poate stii ce ascunse ganduri si fapte a facut cel ce a fost omul Arsenie. Sa nu uitam ca el era om iar posibilitatea de a fi pacatuit cu voie sau fara (din neputinta omeneasca) exista. Chiar preoti asa cum s-a si scris, au fost cei care l-au privit ca un ins complicat si sinuos din punct de vedere spiritual. Ei sustin ca dl. Boca ar fi folosit magia, vrajitoria si chiar continenta sexuala (practica din extremul orient care cica ofera diverse forte psihice dar presupune sexul cu o femeie) – fara expediere de samanta; trebuie sa fii foarte avansat ca sa faci asta un timp mai indelungat. Arsenie Boca ar fi facut asta. Si sa tinem minte ca tocmai aceasta aura de complexitate il face si vandabil. Adica este mai mult comercial decat sfant. Cine crede altceva este cel putin naiv.

  2. grrrr

    2018-01-02T21:34:46+02:00 at 21:34

    Lasati-ne, dracului, odata si ptr. totdeauna cu acest boca. Dupa ce ca bisericosii bubuie de indoctrinare religioasa, mai puneti si voi paie pe foc. In loc sa preluati stiri cultural-educative, stiintifice, tehnologice adevarate, voi va pretati la niste clicks to view… PROSTITUTIE PSEUDOmedia.

  3. nicu dan petrescu

    2018-01-02T16:21:02+02:00 at 16:21

    Diavolu lucrează permanent și încearcă să răsucească mințile celor caree iubesc sfântul Ardealulului ce a avut mult de pătimit in timpul când părintele propăvăduia în numele Domnului pe pământ, lar în prezent din ceruri lucrează să, strice relele provocate de diavoli pământenilor..Cei care publică astfel de articole nu fac altceva decât să lucreze pentru diavoli !!?
    Iartăi doamne că nu știu ce fac!
    AMIN

  4. Ionel

    2018-01-02T10:56:26+02:00 at 10:56

    Ziare online de trei lei, nu mai stiti ce sa scrieti ca sa aveti vizitatori.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top