Connect with us
Jurnalista care a întâlnit-o pe Baba Vanga, dezvăluiri despre ce făceau cei care se duceau la ea

Știri

Jurnalista care a întâlnit-o pe Baba Vanga, dezvăluiri despre ce făceau cei care se duceau la ea

Iveliana Ivanova este una dintre puținele jurnaliste care a cunoscut-o pe celebra clarvăzătoarea oarbă din Bulgaria, Baba Vanga, cea care este citată de tot Internetul datorită profețiilor pe care le-a făcut în timpul vieții.

Iveliana a vorbit despre întâlnirea cu Mama Omida din Bulgaria în emisiunea „Voi cu Voicu” de la Antena 3.

„Pentru prima dată am întâlnit-o pe Baba Vanga când eram elevă. Îmi amintesc că eram c părinții mei și stăteam de cealaltă parte a unei mese față de ea.

Stătea acolo și, știți că era oarbă, și mi-a întins mâna peste masă. I-am atins mâna și eram foarte entuziasmată pentru că auzisem atât de multe lucruri despre ea.

Înainte să te duci la întâlnirea cu Baba Vanga, trebuia să îți pui zahăr într-o batistă și să îl pui sub pernă.

În acea noapte, trebuia să dormi astfel și, când mergeai la Baba Vanga, îi dădeai batista. Ea o deschidea și începea să atingă zahărul și îți vorbea. După ce am întâlnit-o, m-am simțit foarte bine”, a spus Iveliana Ivanova.

Baba Vanga, bătrâna oarbă din Bulgaria, a făcut printre multele sale previziuni, și câteva legate de România anului 2019.

Ordinea veche se va prăbuși și va fi înlocuită de alta, este una dintre spusele Babei Vanga.  De asemenea, se anunță o criză majoră.

Anunțase despre anul 2018, China va deveni principala prutere a lumii, confirmat aproape în totalitate.Probleme ar putea veni și din cer în 2019, un meteorit ar putea cădea pe Pământ.

Citește și: Prima profeție a Babei Vanga, dezvăluită abia acum! Cui i-a prezis moartea!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top