Connect with us
Baba Vanga a făcut o profeție înfiorătoare pentru anul 2017, în care vorbește despre un război iminent și despre soarta României.

Știri

Baba Vanga, profeție pentru anul 2017: Românii vor avea nevoie de cineva care…

În ceea ce privește România, Vanga consideră că țara noastră are nevoie de cineva din exterior care să transmită mesajul corect.

„Românii sunt un popor ales, au multe resurse ca să meargă mai departe, dar vor avea nevoie de cineva din exterior care să le transmită mesajul corect şi atunci, dacă îl vor înţelege şi îl vor asculta, vor deveni un popor care va conduce multe alte popoare care se vor pierde de pe calea corectă”, a prevăzut Baba Vanga.

Vanga a trăit între 1911 și 1996, fiind considerată unul dintre cei mai importanți clarvăzători ai vremurilor noastre.

Citește și: Profeția s-a împlinit – Sfârșitul lumii se apropie!

Înainte de a muri în urmă cu 20 de ani, după ce a suferit de cancer la sân, Baba Vanga a anunţat că darul ei a fost transmis unei fetiţe de 10 ani, care trăia în Franţa. Casa bătrânei clarvăzătoare a fost transformat în muzeu şi în prezent oamenii continuă să îl viziteze, încercând să desluşească misterul care învăluie previziunile ei, mai ales că o mare parte dintre acestea continuă să se adeverească chiar şi în prezent.

Pagini: 1 2

1 Comment

1 Comment

  1. neni

    2017-03-09T09:28:42+02:00 at 9:28

    parca baba asta este moarta? prevede toate astea din cosciug?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top