Connect with us
Bacalaureat 2019 Toamna - Subiecte Limba Romana Barem si Rezolvare

Știri

Bacalaureat 2019 Toamnă – Subiecte Limba Română Barem și Rezolvare

Bacalaureat 2019 Toamnă. Sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat continuă cu prima probă susținută la oral, cea la Limba Română. Evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română, practic proba A va avea loc în zilele de 27 august şi 28 august. VEZI SUBIECTELE ŞI REZOLVAREA LOR AICI.

Bacalaureat 2019 Toamnă – Subiecte Limba Română Barem și Rezolvare

Proba de Limba Română va fi de probele de evaluarea competenţelor în limba maternă, testarea B în data de 29 august. Proba de  evaluarea competenţelor digitale, proba D, se va desfășura în zilele de 30 august şi 2 septembrie.

Citește și: Anul școlar 2019-2020: Structură și modificări. Totul despre Bac și Evaluarea Națională

Ultima probă de la acest examen de Bacalaureat este cea pentru competențele lingvistice într-o limbă de circulație internațională, proba C, examen care este programat pentru zilele de 2 și 3 septembrie.

Citește și: EDU.ro Rezultate Bacalaureat 2019 pe județe. Note, procedură, contestații – UPDATE

Bacalaureat 2019 Toamnă. Subiectele și rezolvările de la examenul de Bac 2019 sesiunea de toamnă, vor fi afișate în curând pe site-ul oficial subiecte.edu.ro.

Citește și: Modificări MAJORE la BAC și Examene Naționale din 2020. Părinții sunt nemulțumiți

Rezultate urmează să fie afișate în centrele de testare, dar și pe site-ul bacalaureat.edu.ro. Toate acestea se vor publica pe data de 3 septembrie (până la ora 12,00). Atenție! În aceeaşi zi în care apar rezultatele, se vor depune și contestaţiile.

Elevii care sunt nemulțumiți de notele obținute la examenul de Bacalaureat vor avea foarte puțin timp la dispoziție să facă contestații. În maxim patru ore de la afișarea rezultatelor, trebuie să fie depuse contestațiile. Profesorii recomandă ca elevi să analizeze foarte bine răspunsurile date și să facă contestații acolo unde cred de cuviință.

 

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top