Connect with us
Subiecte BAC 2017 istorie - Rezolvare și barem

Știri

UPDATE: Subiecte BAC 2017 istorie – Rezolvare și barem

Subiecte BAC 2017 istorie. Elevii care au terminat profilul uman (filologie sau științe sociale) dau miercuri, 27 iunie, proba la
istorie din cadrul examenului de Bacalaureat 2017. Aceasta este proba obligatorie a profilului și a doua din cadrul Bac 2017.

UPDATE: Iata ce a picat la Istorie la Bac 2017:

1 –Voievozi români. Politica externă la Mircea Bătrân. Iancu de Hunedoara – acţiuni militare. 2 – Criza orientală. Proclamaţia de la Islaz. 3 – România postbelica – două argumente despre stalinism şi unul despre naţional-comunism. 4 – Opinii despre evoluţia politică din secolul al XX-lea.

Conform Adevarul, elevii au considerat subiectele foarte dificile. Rezolvarea și baremul vor fi disponibile pe edu.ro după ora 15.00.

Stire initiala
Anul trecut, ei au avut de realizat un eseu despre Romania postbelica la subiectul III. La subiectul I, absolvenții de liceu au avut de răspuns la cerințe legate de unirea Moldovei cu Țara Românească!

Vezi AICI ce s-a dat anul trecut la BACALAUREAT la ISTORIE!

Examenul începe la ora 09.00. Candidații trebuie să se prezinte până la 8.30 la centrul de examen, având asupra lor un act de identitate. Ei au la dispoziție trei ore pentru a rezolva subiectele de pe foaia de examen.

Huff.ro vă va prezenta subiectele, baremul și rezolvarea subiectelor de la Bacalaureat 2017, conform edu.ro, imediat ce acestea vor fi disponibile.

Subiecte BAC 2017 istorie

Se interzice candidaților să aibă, în sălile de examen, asupra lor, în obiectele de îmbrăcăminte sau încălțăminte, în penare și altele asemenea, sau în băncile în care sunt așezați în sălile de examen, telefoane mobile, căști audio, precum și orice mijloc electronic de calcul sau de comunicare/care permite conectarea la internet/la rețele de socializare, ce ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru efectuarea calculelor, pentru comunicare între candidați ori cu exteriorul.

Se interzice candidaților la examenul de bacalaureat să comunice între ei sau cu exteriorul, să transmită ori să schimbe între ei foi din lucrare, ciorne, notițe sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru comunicare între candidați sau cu exteriorul.

Candidații care încalcă regulile menționate vor fi eliminați din examen, indiferent dacă materialele/obiectele interzise au fost folosite sau nu.

Ultima probă a examenului de Bac 2017, cea la alegere a profilului și a specializării, va avea loc în data de 30 iunie 2017. Rezultatele trebuie să fie afișate pe 5 iulie. În această zi pot fi depuse și contestațiile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top