Connect with us
Băiatul lui Cosmin Pașcovici a murit. Drama fostului fotbalist român

Știri

Băiatul lui Cosmin Pașcovici a murit. Drama fostului fotbalist român

Tragedie în viața fostului internațional român Cosmin Pașcovici. Denis, băiatul fotbalistului care a trecut pe la Dinamo și Farul, a murit după ani întregi de suferință.

Denis Pașcovici (14 ani) s-a luptat foarte mult timp cu bolile, fiind supus la nu mai puţin de 17 operaţii pe creier. Încă de la vârsta de 2 ani a suferit mai multe intervenţii pentru îndepărtarea unei tumori pe creier.

Au urmat mai multe tratamente de chimioterapie, fiind imobilizat în scaunul cu rotile. Mama lui Denis, Ionela Adina Paşcovici, a postat un mesaj de adio pe pagina de Facebook:

„Zbor lin, Denis! Te voi iubi mereu şi te voi păstra pe veci în inima mea, pentru că acolo ai locul tău, pe care nimeni nu-l va putea ocupa vreodată!”, e mesajul de adio al mamei lui Denis.

„În această seară s-a stins din viață Denis, băiatul fostului internațional Cosmin Pașcovici. Tatăl său le transmisese tricolorilor, la Vilnius, ultima dorință a fiului aflat în suferință după un atac cerebral.

Acesta este mesajul pe care jucătorii echipei naționale l-au primit acum, la ședința dinaintea partidei Lituania-România.

Federația Română de Fotbal și Echipa națională de fotbal a României transmit condoleanțe și sunt alături de familia îndurerată. Odihnește-te în pace, Denis!”, este mesajul postat de FRF pe pagina de Facebook, joi seara.

Cu câteva zile înainte ca fiul său să moară, Cosmin Pașcovici realizase un videoclip în care anunța că Denis  a suferit un atac cerebral și le transmitea jucătorilor naționalei să câștige pentru fiul său acest meci, băiatul fiind un suporter al tricolorilor, întrucât aceasta ar putea fi ultima partidă pe care copilul o mai prindea în viață.

Citește și: Lituania – România scor final 1-2 Rezumat video – Liga Naţiunilor

Viața lui Cosmin Pașcovici, o cursă pentru salvarea copilului său

Mai bine de un deceniu, Cosmin Pașcovici (40 de ani) a făcut tot posibilul pentru ca fiul său să trăiască. Fostul fotbalist a pus capăt carierei sale profesioniste la 33 de ani, apoi a plecat la muncă în Franța, unde fiul său era supus unor tratamente costisitoare.

„În 2016, la început, am plecat în Franţa la muncă. Ajunsesem la fundul sacului şi am plecat să fac bani pentru ca Denis trebuia să plece la control în aprilie.

Numai că, după ce s-a întâmplat atacul cerebral, şi după ce a revenit acasă, cazul a avut parte de mediatizare puternică la emisiune la Măruţă. S-au adunat bani, din care Denis face acum reflexoterapie, chinetoterapie, masaje, exerciţii pentru vorbire.

Noroc cu oamenii care ne ajută. Şi acum sunt venit în Bucureşti pentru că un domn vrea să ne ajute. Tot ce am agonisit eu din fotbal s-a dus.

Din 2006 şi până în 2016, în toţi cei 10 ani petrecuţi aproape numai în Franţa, am cheltuit toţi banii. Aici nu ni s-a dat nicio şansă. Ni s-a spus că mai are de trăit 3-4 luni, dar niciodată nu am ascultat şi am mers pe instinctul de părinţi”, a spus Paşcovici la DigiSport.

Soții Pașcovici mai au o fetiță, cu 10 ani mai mică decât Denis.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top