Connect with us
Băieți îmbrăcați ca fetele în copilărie, deveniți criminali în serie. să fi fost acesta unul dintre motivele pentru care au comis crime?

Știri

Băieți îmbrăcați ca fetele în copilărie, deveniți criminali în serie

Câțiva criminali în serie au amintiri din copilărie similare. Se pare că mamele lor obișnuiau să îi îmbrace în haine pentru fete. Nu se știe cu siguranță dacă acesta este motivul pentru care au început să comită oribilele crime. Și lucrul acesta este posibil să fi fost un factor care a contribuit la transformarea lor în criminali în serie. Este evident că aveau probleme legate de stima de sine. Dacă propria mamă nu te acceptă așa cum ești, atunci lucrul acesta poate avea efecte negative.

Criminalii în serie, îmbrăcați în haine pentru fete în copilărie?

Henry Lee Lucas s-a născut în anul 1936 în Virginia. Mama lui, Viola, îți câștiga existența prin prostituție și contrabandă. Se pare că femeia obișnuia să îl îmbrace ca pe o fată, ceea ce l-a umulit. Iar umilința dă naștere violenței. Sora vitregă a bărbatului susținea că are și o poză cu el din copilărie. Acolo apărea îmbăcat într-o rochie. În plus, avea și bucle. Psihologii care mai târziu au acordat atenție cazului, au ajuns la concluzia că ura față de mama lui, care a fost și prima sa victimă, a declanșat comportamentul violent al criminalului.

În anul 1976, Henry Lee Lucas a făcut echipă cu un alt criminal în serie și incendiator: Ottis Toole. Născut în 1947 în Florida, cel din urmă a fost abandonat în copilărie de tatăl lui, alcoolic. Mama sa obișnuia să îl îmbrace ca pe o fată. Prima crimă a comis-o la vârsta de 14 ani.

CITEȘTE ȘI: Cercetarea care ar putea explica motivele criminalilor în serie

Doil Lane este un alt criminal în serie care în copilărie s-a confruntat cu aceeași situație. El a ucis mai multe fetițe și a păstrat lenjeria lor intimă ca suvenir. Criminalul a mărturisit că mama lui îl îmbrăca în fată. De asemenea, a adăugat că îi place lenjeria intimă a fetelor.

Un alt criminal în serie este și Charles Albright. Născut în 1933, a fost abandonat într-un orfelinat și apoi adoptat. Mama lui adoptivă era foarte strictă și protectoare. Nu numai că îl punea în copilărie să poarte haine pentru fete, dar i-a dat chiar și o păpușă. Charles Albright îți dorea să devină taxidermist, iar mama lui l-a ajutat în acest sens. Însă, nu îi permitea să poarte ochelari scumpi din magazinele de taxidermie. După ce a ucis trei femei, Charles Albright le-a înlăturat ochii pe cale chirurgicală. Să fi fost, oare, o simplă coincidență?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top