Connect with us
Balerinul Ovidiu Danci a murit la 39 de ani

Știri

Balerinul Ovidiu Danci a murit la 39 de ani

Balerinul Ovidiu Danci a murit la 39 de ani, în urma unei lupte crunte cu o boală gravă. Dansatorul era bine cunoscut pentru participările sale la emisiunile Dansez pentru tine și Românii au Talent. De mulți ani se lupta cu mai multe afecțiuni, printre care și o formă gravă de leucemie.

Balerinul Ovidiu Danci a murit la 39 de ani

Ovidiu Danci a fost dansatorul și fondatorul școlii de balet care îi purta numele, Ovidiu Danci. Balerinul a fost internat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița în urmă cu câteva zile, fiind la Terapie Intensivă încă de vineri. Starea sa era una gravă, balerinul simțindu-se tot mai slăbit din cauza bolii crunte cu care se lupta de multă vreme.

Anunțul trist a fost făcut în această dimineață chiar de școala de balet pe care o conducea dansatorul. Ovidiu Danci a părăsit această lume la numai 39 de ani, în urma unor chinuri groaznice.

„Dragii noștri, cu sufletele devastate de durere, vă anunțăm că maestrul de balet Ovidiu Danci, sufletul școlii noastre de balet, a plecat să danseze cu îngerii. Prin noi, Școala de Balet Ovidiu Danci va rămâne însă mulți ani de acum înainte alături de noi. Avem datoria să-i ducem visul mai departe și așa vom face. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, transmite școala de dans pe care a fondat-o la Bistrița.

 

Ovidiu a participat de-a lungul timpului la emisiuni foarte populare în România precum Dansez pentru tine sau Românii au Talent, dar a și jucat în câteva seriale românești. La Dansez pentru tine el i-a fost partener frumoasei Aylin Cadîr.

Ovidiu a studiat dansul de la vârsta de 10 ani la Școala de Coregrafie Octavian Soia, mai apoi fiind admis la Liceul de Arte „Octav Băncilă”. După absolvire el s-a angajat la Teatrul Oleg Danovski din Constanța.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top