Connect with us
Un barbat de 37 de ani a fost arestat dupa ce a sunat de 11 ori la numarul de urgenta.

Știri

Barbat arestat dupa ce a sunat la numarul de urgenta pentru un motiv stupid

Colin Morgan, in varsta de 37 de ani, a fost arestat dupa ce a sunat de 11 ori la numarul de urgenta si a cerut ca oamenii legii sa-i gaseasca iubita care se afla cu prietenele in oras.

Barbatul gelos a consumat mai multe doze cu bere, dupa care a sunat de 11 ori la numarul de urgenta si a deranjat operatorii pe timpul noptii.

Citeste si: Roman condamnat la 13 ani de inchisoare in Marea Britanie pentru viol. Ce le-a declarat magistratilor

Citeste si: O fetita de 10 ani a disparut de acasa. Ce a aflat mama ei dupa 3 zile te va soca

In urma multiplelor apeluri telefonice, Colin Morgan a intrat in atentia politistilor de investigatie care au descoperit mai multe infractiuni facute de barbat. El a furat mai multe obiecte de la un atelier, in valoare de 3000 de lire, pe care le-a ascuns intr-un tufis.

In fata oamenilor legii, Morgan a recunoscut apelurile telefonice deranjante, furtul, dar si detinerea unei plante de canabis.

Avocatul sau a declarat in fata magistratilor ca barbatul „a baut patru litri de bere in ziua in care a efectuat multiplele apeluri telefonice”.

In urma anchetei, magistratul a decis ca barbatul sa fie inchis pentru 8 luni si i s-a interzis dreptul de a apela numarul de urgenta, cu exceptia situatiilor care reprezinta cu adevarat o urgenta.

„Esti o pacoste!. Nu trebuie sa contactezi serviciile de urgenta decat daca ai un motiv rezonabil de a face acest lucru. Nu trebuie sa abuzezi membrii serviciilor de urgenta.”, i-a spus judecatorul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top