Connect with us

Știri

Bărbat atacat cu acid sulfuric când a deschis uşa casei. În ce stare se află

Un bărbat de 61 de ani dintr-o localitate ieşeană a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost atacat de doi tineri cu o substanţă periculoasă. Din primele cercetări, este posibil să fie acid sulfuric. Victima a suferit arsuri în zona ochilor și a fost dusă de urgență la spital.

Suspecţii atacului sunt doi tineri care au dispărut imediat după comiterea faptei. În acest moment sunt căutaţi de poliţişti.

Incidentul s-a petrecut vineri seară într-un bloc din localitatea ieşeană Vlădeni, potrivit News.ro.

Potrivit poliţiştilor, doi tineri cu vârste între 20 şi 30 de ani au intrat în scara unui bloc, au bătut la uşa unui bărbat. În momentul în care acesta a deschis, au aruncat înspre el cu o substanţă periculoasă, posibil acid sulfuric și astfel i-au provocat arsuri în zona ochilor.

Citește și: O femeie cu probleme psihice a atacat un copil lângă un liceu din Bucureşti

Cei doi tineri au fugit imediat, fiind căutaţi de Poliţie, în timp ce victima a fost transportată la spital.

Una dintre ipoteze este că tinerii ar fi căutat o fată care bănuiau să se ascundea în apartamentul bărbatului.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei judeţului Iaşi Anca Vâjiac a declarat pentru News.ro că este analizată şi această variantă, dar că, deocamdată, nu se ştie exact motivul atacului.

Citește și: Doi câini boxeri au atacat trei persoane: o fată de 22 de ani, un bărbat de 47 şi tatăl acestuia

Bărbatul nu își poate explica atacul

Bărbatul spune că era în conflict cu nimeni, nu poate explica de ce tocmai el a fost ţinta celor doi tineri. Victima se află la spital, cu arsuri la nivelul ambilor ochi. Unul dintre ochi este afectat mai grav. Cei doi tineri au fost văzuţi de vecini când au ieşit din scara blocului.

Avem semnalmentele lor, există şi un cerc de suspecţi. Cercetările continuă pentru prinderea celor doi agresori”, a afirmat Anca Vâjiac, purtător de cuvânt al Poliţiei judeţului Iaşi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top