Știri

Bărbat călcat de peste 300 de ori de metrou, după ce un supraveghetor a crezut că e o vulpe

Un bărbat în vârstă de 47 de ani a fost găsit mort pe șinele metroului din Londra, după ce un supraveghetor a crezut ore întregi că vede o vulpe moartă ore. Într-un final, a ieșit la iveală faptul că este vorba despre și un corp omenesc.

Astfel, peste corpul bărbatului a trecut metroul de aproximativ 300 de ori. Timp de 14 ore, trupul bărbatului în vârstă de 47 de ani a rămas pe șine, fără ca cineva să intervină.

Corpul a rămas pe traseu, într-un tunel între Holborn și Russel Square pe linia Piccadilly, timp de aproximativ 14 ore înainte de a fi identificat ca fiind omenesc.

Supraveghetorul le-a spus tuturor că pe linie se află o vulpe și să nu întrerupă circulația pe timp de zi pentru un animal mort.

Citește și: Peste 20 de persoane, rănite în urma unui accident de metrou din Germania! Cum s-a întâmplat totul

Controlorii de la Earl’s Court de asemenea au fost informați că rămășițele erau ale unui animal.

Imediat după ce personalul a fost alertat, trenul pe linia respectivă a fost oprit pentru a se începe ancheta.
Însă un manager care a mers să investigheze locul a spus că pare a fi vorba despre o vulpe sau despre o „familie de vulpi”.

Citește și: Panouri de protecție la metrou! Ce spune Metrorex despre acest sistem de siguranță

Linia s-a redeschis și cel puțin 26 de trenuri au continuat să treacă peste cadavrul bărbatului. Abia după câteva ore s-a stabilit că victima provine din Maidstone, Kent.

Pe 13 decembrie 2017, o tânără a fost împinsă în fața metroului la Dristor 1

Pe 13 decembrie 2017, o tânără de 25 de ani a fost împinsă de o femeie în fața metroului la stația Dristor 1.

Echipele SMURD venite la faţa locului au încercat să intervină, însă tânăra nu mai prezenta semne vitale. Criminala de la stația de metrou Dristor 1 a mai încercat să ia viața unei alte femei. S-a întâmplat în aceeași zi și sub aceeași forma în stația de metrou Costin Georgian.

Autoarea crimei a ajuns în spatele gratiilor și a negat că este ea vinovată. După mai multe declarații, a dezvăluit că ea a împins-o pe tânără.

Share
Scris de
Vlad Mirabela

Acest site foloseste cookies.

Read More