Connect with us
Un bărbat a fost împușcat din greșeală la o partidă de vânîtoare, în Suceava. Bărbatul se află internat la o secție privată din Iași

Știri

Bărbat împușcat din greșeală la o partidă de vânătoare, în Succceava

Bărbat împușcat din greșeală la o partidă de vânătoare. S-a întâmplat în Suceava, unde un bărbat a fost împușcat de un coleg. Potrivit victimei, totul s-a întâmplat din greșeală.

Disperați, oamenii au sunat la 112. Pentru că salvatorii nu au putut ajunge până la locul incidentului, bărbatul a fost dus pe o tarvă improvizată. Totul s-a petrecut intr-o zona muntoasa, impadurita, in apropiere de Gura Humorului.

Potrivit anchetatorilor, în acea zonă era organizată o partidă de vânătoare de mistreți autorizată. Însă, la un moment dat, arma unui bărbat s-a descărcat în piciorul colegului său, în vârstă de 61 de ani.

Pentru că terenul era accidentat, salvatorii nu au reușit să ajungă la fața locului ca să-l preia pe rănit. Astfel, colegii rănitului s-au mobilizat și au improvizat o targă. Aceștia l-au transportat pe bărbat până la echipjul Smurd.

Starea victimei era destul de gravă și medicii au hotărât să o transfere la o clinică din Iași pentru investigații amănunțite.

Ionut Bîrsan, SMURD: „Un pacient care prezintă o plagă împușcată complexă, cu fractură deschisă la nivelul gambei stângi. Instabil hemodinamic și prezintă un șoc hemoragic și traumatic. Stabil respirator și conștient.”

Bărbat împușcat din greșeală. Anchetă de amploare

Între timp, criminaliști și polițiști de la Arme și Muniții au început cercetările. Anchetatorii au ridicat și arma de vânătoare care s-a descarcat în piciorul victimei.

Inspector principal Ionuț Epureanu, IPJ Suceava: „Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că pe fondul de vânătoare 46 Berchisesti, AJVSP Suceava a autorizat pentru o partidă de vânătoare la mistreți. Participanții la vânătoare au organizat standul special și, la un moment dat, unul dintre vânători din Câmpulung Moldovenesc, a încercat să armeze arma și să execute un foc în direcția de vânătoare.”

În acest caz a fost deschis un dosar penal.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top