Bărbat împușcat în trafic în Ilfov, după un incident cu polițiștii

Ultimul update: sâmbătă 20 octombrie 2018 19:06 Data publicării: sâmbătă 20 octombrie 2018 18:57
Autor , în Știri

Un bărbat a fost transportat la spital după ce a fost împușcat în județul Ilfov în urma unui incident în trafic.

Un bărbat a fost preluat şi transportat la spital din judeţul Ilfov, cu o plagă nepenetrantă prin împuşcare, existând posibilitatea ca el să fi fost împuşcat de poliţiştii rutieri ca urmare a unui incident în trafic.

Potrivit Poliţiei Capitalei, sâmbătă, jurul orei 13. 00 poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere aflaţi în executarea atribuţiunilor de serviciu pe Şos.Olteniţei au efectuat semnal regulamentar de oprire conducătorului unui autovehicul BMW.

„Întrucât şoferul nu a oprit la semnal s-a procedat la urmărirea maşinii până la Şoseaua de Centură, unde au blocat autoturismul. Unul dintre poliţişti a coborât din echipaj şi l-a somat pe conducător să coboare.

Acesta a refuzat şi a început să ambaleze motorul făcând cercuri. În acest moment agentul a folosit armamentul din dotare şi a executat foc de avertisment şi asupra maşinii. Bărbatul nu s-a supus somaţiei şi a continuat deplasarea într-o direcţie necunoscută.

Din ce s-a observat, în autovehicul se mai aflau doi bărbaţi.Ulterior, de pe raza judeţului Ilfov a fost preluat şi transportat la spital, prezentând o plagă nepenetrantă prin împuşcare, un bărbat, posibil aflat în autoturismul în cauză”, informează sursa citată.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri în vederea stabilirii întregii situaţii de fapt şi identificarea tuturor persoanelor.

Sursa: Agerpres
Loading...
Comentarii