Connect with us
Bărbat împușcat miercuri dimineața de polițiști. Fostul jurnalist avea antecedente

Știri

Bărbat împușcat miercuri dimineața de polițiști. Fostul jurnalist avea antecedente

Un bărbat din sectorul 1 al Capitalei a fost împușcat mortal de un polițist. Acesta era violent, purta doar lenjerie intimă și îi amenința pe angajații hotelului în care era cazat. Aceeași atitudine a avut-o și față de polițiști. Se pare că acesta avusese și alte antecedente în urmă cu 4 ani, când a intrat cu mașina în gardul Guvernului.

Bărbat împușcat miercuri dimineața de polițiști. Fostul jurnalist avea antecedente

Polițiștii s-au deplasat la fața locului după ce o persoană a sesizat că un bărbat ameninţă angajaţii hotelului în care era cazat. În momentul în care polițiștii au ajuns, acesta a devenit agresiv. Când au încercat să-l imobilizeze, bărbatul a scăpat și a înjunghiat un agent cu foarfeca.

A fugit, apoi, iar polițiștii au fost nevoiți să folosească armamentul din dotare. Bărbatul a fost rănit în piept şi a fost transportat de urgenţă la Spitalul Elias, după care i-a fost confirmat decesul. Polițistul rănit se află și el internat la spital.

Agresorul este cunoscut de oamenii legii. În urmă cu 4 ani, a intrat intenționat cu mașina personală în gardul Guvernului. Acesta a declarat atunci că a făcut acest gest în semn de protest faţă de terorism şi pentru drepturile omului. Acesta lucra la o televiziune, de unde fusese dat afară cu câteva zile înainte, din motive disciplinare. Bărbatul nu și-a putut argumenta faptele, oferind explicații fără logică.

„Gestul în sine nu avut nicio legătură cu mesajul transmis. E ceva separat şi a vrut să atragă atenţia asupra mesajului, au fost două lucruri care n-au avut practic legătură între ele. Mesajul a fost unul foarte simplu. A fost un mesaj care a vrut să transmită oamenilor simpli detaşare faţă de violenţă şi solidaritate crescută faţă de cetăţenii României. A fost un mesaj care să vină cumva cu lucrurile care merg bine în ţara asta.”, declara acesta la vremea respectivă.

 

 

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top