Connect with us
Bărbat înjunghiat în București, în urma unei dispute în trafic

Știri

Bărbat înjunghiat în București, în urma unei dispute în trafic

Un bărbat a fost înjunghiat, joi după-amiază, pe Bulvardul General Vasile Milea din București, sub privirile îngrozite ale trecătorilor.

Din primele informații, bărbatul a fost înjunghiat după o dispută în trafic, în apropiere de un mall care se află din zonă. Până în prezent nu se știe de la ce a pornit incidentul dintre cei doi șoferi.

Traficul a fost oprit pentru o perioadă de timp, până când victima a primit îngrijiri medicale și a fost preluată de ambulanță.

Agresorul a fost prins la scurt timp și încătușat de polițiști, potrivit Digi24.ro.

Până la această oră nu se cunosc detalii despre starea de sănătate a bărbatului înjunghiat.

Te-ar putea interesa și: Crimă în Sebeș. Un tânăr a fost înjunghiat pe terasa unui local, iar autorul faptei a fugit

Crimă în Sebeș, pe terasa unui local. Inspectoratul de Poliție Județean Alba anunță că un tânăr a murit, miercuri, după ce a fost înjunghiat pe terasa unui local din municipiul Sebeş, în urma unui conflict spontan.

Potrivit sursei citate, autorul faptei, un bărbat de 37 de ani, a fugit imediat după comiterea faptei, fiind căutat de poliţişti. Incidentul s-a petrecut în apropierea unei terase de pe strada Dorin Pavel.

Citește și: Crimă în Lupeni! O femeie și-a ucis fiul și a sunat la Poliție să spună ce a făcut

Victima, un tânăr de 32 de ani, dintr-o localitate de lângă Sebeş, a fost înjunghiată în zona toracelui. Echipajul medical ajuns la locul conflictului nu a putut să-i salveze viaţa, fiind declarat decesul tânărului.

Citește și: Crima din Botoșani: De ce a fost omorâtă tânăra Petronela Mihalachi. Mesajul tulburător al ucigașului

Localul în fața căruia s-a produs crima este dotat cu camere de supraveghere pe terasă. Oamenii sun că între cei doi ar fi existat niște conflicte mai vechi. Se pare că victima ar fi din municipiul Sebeș și agresorul din comuna Pianu, potrivit alba24.ro.

Foto: Telespectator Digi24.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top