Connect with us
barbatii si sosetele

Știri

Barbatii si sosetele

Barbatii si sosetele. Dragi barbati, desi poate vi se pare ca sosetele sunt partea cea mai putin importanta dintr-o tinuta, tin sa va anunt ca va inselati. Sertarul cu sosete nu trebuie ignorat!

Sosetele pe care le gasiti in piata la duduia care vinde 3 bucati la 10 lei nu sunt pentru voi! Nici seturile de 20 de perechi la super oferta nu prea au ce cauta in sertarul vostru. In primul rand sosetele trebuie sa fie dintr-un material calitativ, spun asta pentru ca daca le purtati pe cele din poliester si mai mergeti in vizita la cineva care tine mortis sa va descaltati la intrare, indiferent de incaltamine, s-ar putea sa „inmiresmati” atmosfera 🙂 Nu mai vorbesc de faptul ca picioarele voastre nu prea au cum sa respire si va veti trezi cu diverse ciuperci specifice.

TE POATE INTERESA SI: TOP 6 MODELE DE LENJERIE INTIMA PENTRU BARBATI

SAU: Top 5 tendinte in 2016 in moda masculina

Asadar, cateva reguli de baza in alegerea sosetelor la diverse tinute:

SOSETELE ALBE. FARA SOSETE ALBE LA COSTUM. Indiferent de culoarea costumului, niciodata nu purtati sosete albe. Stilul Michael Jackson nu mai e valabil! 🙂 Alegeti-le pe cele negre daca aveti un costum inchis la culoare sau unele care sa se potriveasca cu pantofii. Musai trebuie sa fie suficient de lungi incat gambele sa nu ramana descoperite atunci cand te asezi.

Sosetele albe se pot purta la o tinuta sport. Insa, mare atentie la lungimea lor. Singura tinuta la care se potrivesc sosete alba mai lungi este cea de baschet, fotbal sau alte sporturi. In rest, sosetele albe nu trebuie sa depaseasca incaltamintea.

compression-socks-mediven-for-men-business

Barbatii si sosetele

SOSETELE COLORATE. Acestea au fost o dilema mereu. Cu ce tinute putem purta sosete cu buline, dungi sau carouri? Din pacate nu exista reguli stricte in aceasta privinta, aici depinde de indrazneala fiecaruia si de modul in care fiecare intelege stilul.

barbatii si sosetele

SOSETELE SI SANDALELE. NU! NU! NU! Niciodata nu se poarta sosete la sandale, indiferent cat de colorate, sic sau trendy vi s-ar parea.

SOSETE SCURTE VS SOSETE LUNGI. Daca tot sunteti in tendinte si purtati pantaloni mai stramti si usor mai scurti, nu stricati frumusete de tinuta cu o soseta care se vede peste incaltaminte! In schimb, daca pantalonii sunt indoiti jos, atunci puteti sa fiti indrazneti si sa purtati niste sosete colorate sau cu model.

Inspirati-va din poze gasite pe net, de la prieteni sau de la designeri, insa nu ignorati propriul stil. Nu purtati ce nu va reprezinta!

In rest, spor la alegeri inteligente! 🙂

GALERIE FOTO: Barbatii si sosetele!

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top