Connect with us
Cazul unui barbat care a devenit mama a facut inconjurul lumii, ajungand si in paginile prestigioasei reviste americane Time.

Știri

Barbatul care a devenit mama! Care este povestea lui

Cazul unui transsexual care a devenit mama a facut inconjurul lumii. Evan are 35 de ani si s-a nascut femeie. In urma cu 16 ani, a decis sa isi schimbe sexul si a urmat un tratament cu hormoni.

Sora sa a povestit pentru revista Time ca acesta si-a dorit inca de mic sa devina parinte si s-a jucat cu papusile pana la o varsta inaintata. Chiar si dupa ce a inceput tratamentele pentru schimbarea sexului a continuat sa viseze ca va deveni parinte si a tinut un jurnal in care adauga nume pe care ar vrea sa i le dea copilului sau.

Evan a inceput procedurile de inseminare artificiala in urma cu cinci ani, insa prima sa tentativa a esuat. A luat o pauza de doi ani, inainte sa inceapa din nou procedurile. Dupa un tratament care a costat 12.000 de dolari si care s-a intins ani de zile, el a primit vestea cea mare: urma sa aiba un copil.

Citeste si: Cazul de incest care a socat lumea! Un tata a avut doi copii cu fiica sa

Citeste si: S-a casatorit cu soacra! Incredibil ce a urmat

Sarcina nu a decurs fara probleme, intrucat transsexualii care aleg sa faca un copil trec adesea prin depresie si simt o ruptura intre partea masculina si cea feminina, insa el a reusit sa dea nastere unui baietel perfect sanatos.

Evan, care are si o partenera, isi alapteaza copilul si planuieste sa revina la tratamentul cu testosteron dupa ce bebelusul va creste.

barbat mama

Barbat mama. foto: Time

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top