Connect with us
Barbatul care l-a stropit cu cerneala pe Emil Constantinescu l-a abordat pe Iohannis. SPP a intervenit

Știri

Barbatul care l-a stropit cu cerneala pe Emil Constantinescu l-a abordat pe Iohannis. SPP a intervenit

Barbatul care l-a stropit cu cerneala pe fostul presedinte Emil Constantinescu l-a abordat pe actualul sef al statului, Klaus Iohannis, la Sibiu. Serviciul de Protectie si Paza (SPP) a fost nevoit sa intervina.

Klaus Iohannis se afla astazi la Sibiu, alaturi de presedintel Germaniei, care este intr-o vizita oficiala de 3 zile in Romania. In orasul pe care l-a pastorit, Iohannis a avut parte de un incident nedorit.

Un sibian a fost oprit de agentii de paza ai presedintelui in momentul in care acesta s-a apropiat cu un memoriu pe care a vrut sa il inmaneze personal. Iohannis nu a avut o problema si s-a oprit pentru a discuta ulterior cu cetateanul. „N-am mai fost de mult timp in Sibiu”, a spus Iohannis, conform turnulsfatului.ro.

Klaus Iohannis, reactie dupa accidentul de autocar din Brasov

Snoop Dogg il „intrerupe” pe Klaus Iohannis la o conferinta de presa! VIDEO amuzant

Sibianul care l-a abordat pe presedinte este Faur Isaia, devenit celebru in urma cu mai multi ani dupa ce l-a stropit pe Emil Constantinescu in semn de nemultumire fata de felul in care conducea tara. Reamintim ca Emil Constantinescu a fost presedinte in perioada 1996-2000. In jurul orei 12, astazi, Iohannis a avut o discutie cu autoritatile locale, discutie la care a participat si presedintele Germaniei, Joachim Gauck.

La ora 12 si 50 de minute cei doi sefi de state s-au oprit la Colegiul National „Samuel von Brukenthal”, dupa care au intrat si in Biserica Sfanta Maria din Piata Huet. Presedintele neamt discuta la ora 13:50 cu reprezentantii sasilor din Romania la sediul Forumului Democrat al Germanilor din tara noastra. Gauck va ajunge si la Cisnadie, la biserica fortificata din centrul orasului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top