Connect with us
Băsescu o avertizează pe Kovesi: "Pentru copilaş nu uit!"

Știri

Băsescu o avertizează pe Kovesi: „Pentru copilaş nu uit!”

Fostului preşedinte al României, Traian Băsescu, nu îi convine deloc situaţia prin care trece Ioana Băsescu, pusă sub control judiciar în dosarul finanţării campaniei electorale din 2009, alături de Elena Udrea.

„Mi-au distrus fratele, nepotul, ginerele. Au zis că vor să bage mama şi tatăl în puşcărie ca să iau eu custodia nepoţilor. A fost chemată la 8 la DNA, a stat 10 minute, a fost scoasă pe hol şi a fost ţinută 4 ore. După 4 ore i s–au adus la cunoştiinţă invinuirile.

Dacă a crezut că mă intimidează, s-a înşelat. Voi fi adversarul unor ticăloşi care sacrifică oameni pentru poziţii. Ioana nu a avut niciodată bonă la copil. Dacă Radu nu o vede pe mama, plânge. Era umflat de plâns după patru ore cel mic. Poate lui Kovesi îi face plăcere. Ioana nu e speriată, e un om rece. A venit că plînge copilul acasă. Kovesi a batjocorit copilul. Ioana e mare şi tare. Pentru copilaş nu uit. Ea se dă mare: ‘I-am arestat şi pe cei care m-au pus şi pe cei care m-au numit.’

Ioana Băsescu, sub control judiciar în dosarul privind finanţarea campaniei electorale din 2009

Update: Elena Udrea, sub control judiciar

Nu cred că e vorba de Klaus Iohannis. Nu cred că un preşedinte ar da instrucţiuni subordonaţilor să facă asta. Iniţiativele slugile întrec şi ce spun preşedinţii.

Eu de abia aștept să fiu chemat în instanță, fie în dosarul doamnei Udrea, fie în cel al lui Bica. Aş putea ca martor în procesului Alinei Bica să spun mult mai multe decât v-aş putea spune dvs. Mi se refuză dreptul de a fi martor în procesul Alinei Bica, ceea ce e foarte greşit. Va fi un moment în care voi începe să vorbesc public. Instituţiile statului nu pot transforma statul într-unul mafiot care dispune arestări după bunul plac.

Vreau să fiu martor în procesul doamnei Bica. Instanţele au refuzat şi nu este corect. Cer public să fiu audiat legat de Bica, Udrea şi fostul preşedinte ANI, în instanţă”, a declarat fostul preşedinte la România TV.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top