Connect with us

Știri

Bat clopotele de nuntă la Palat. Secretul a fost divulgat de o sursă

Bat clopote de nuntă la Palatul Buckingham. O sursă neoficială din interiorul Casei Regale britanice ar fi divulgat secretul. Data nu ar fi fost aleasă la întâmplare.

Este aceeaşi zi în care Prinţul William şi Prinţul Charles au făcut, în trecut, anunţul cel mare. Totdată, premierul britanic şi-a reprogramat toate angajamentele pentru ziua de mâine, iar casele de pariuri au închis toate cotele cu privire la logodna celor doi.

Jurnaliştii britanici scriu că Meghan Markle a avut deja o întâlnire privată cu Regina Elisabeta a II-a.

Citeşte şi Cristina Stamate a murit. Ce s-a întâmplat în timpul operaţiei din 2015

Actriţa Cristina Stamate a murit, luni dimineață, la Spitalul de Urgență Floreasca. Cristina Stamate avea 71 de ani.

„Cu puţin înainte de ora 7,00, în această dimineaţă, a decedat”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca, Bogdan Opriţa.

Cristina Stamate era internată de săptămâna trecută la Spitalul Floreasca pentru investigaţii, după ce i se făcuse rău. Cristina Stamate a fost operată pe cord deschis, la începutul lunii ianuarie 2015.

Actriţa a declarat ulterior că în timpul operaţiei inima ei a fost oprită timp de 2 ore. Se simțea bine şi abia aşteapta să revină pe scenă.

Cristina Stamate a murit la 71 de ani

O echipă formată din zece medici i-a făcut atunci actriţei trei by-pass-uri, în decurs de 6 ore şi jumătate. Actriţa a mărturisit că amânase mult timp acea operaţie pentru că fratele ei a murit în urma unei intervenţii similare.

“Ca mor, ma nenica, de aia mi-a fost frica. Am plecat de acasa, ma uitam pe geam: poate-i ultimul copac pe care il vad, ultimul candelabru, ultima lumina”, spunea Cristina Stamate.

La doar câteva zile de la operaţia pe inimă, actriţa simțea că a renăscut şi mulţumea echipei de medici.

Citeşte şi Familia Cristinei Stamate nu este de găsit. Ce îşi doreşte Alexandru Arşinel

Actriţa Cristina Stamate a murit, luni dimineață, la Spitalul de Urgență Floreasca. Cristina Stamate avea 71 de ani şi a fost

Cristina Stamate era internată de săptămâna trecută la Spitalul Floreasca pentru investigaţii, după ce i se făcuse rău.

Problemele de sanatate ale actritei au inceput in urma cu mai mult timp, dupa ce ea a suferit in accident vascular cerebral. Joi dupa amiaza a fost dusa de urgenta la Floreasca si internata in stare grava, iar in aceasta dimineata s-a aflat ca ea a plecat la ceruri.

Cristina Stamate a murit în această dimineaţă

Alexandru Arsinel, directorul Teatrului de Revista Constantin Tanase din Bucuresti, locul in care Cristina Stamate activa, a spus ca incearca sa faca toate demersurile necesare pentru a putea expune sicriul cu trupul neinsufletit al artistei la Teatrul de Revista.

Cristina Stamate a murit. “Doresc foarte mult sa o expunem la teatru. In aceste momente nu reusim sa dam de familia ei. Stim ca avea un frate in Israel, dar a murit. Era singura pe lume”, a marturisit Arsinel.

După ce ieri şi-a condus pe ultimul drum prietena şi colega de scenă, actorul a primit o nouă veste tristă: Cristina Stamate s-a stins din viață în această dimineață, în urma unor grvae probleme de sănătate.

“O lovitură după alta și cred că numai publicul o să poată să ne scoată din starea asta ca sa putem să trecem peste. M-am săturat, îl rog pe Dumnezeu să se oprească pentru că nu mai rezistăm. Cristina a fost o mare actriță, am jucat cu ea.

Cristina Stamate a murit în această dimineaţă

De vreo doi ani de zile, durerile au pus stăpânire pe ea. Un om și o actriță deosebită. Cristina era o sufletistă cum nu există. Unele jeguri, unele jigodii au năvălit peste mine când am făcut transplantul, iar ea a sărit în apărarea mea spunând că și eu am dreptul la viață ca toți oamenii de pe stradă. Era foarte, foarte corectă.

Nu știu cum de i-a luat Dumnezeu puterile pentru că ea era de neoprit. Era tot timpul la mine în birou să mă întrebe: ce mai jos, ce mai punem?

Am convingerea că oamenii ne vor sprijini să ieșim la liman, că publicul Teatrului Constantin Tănase nu ne vor trage înapoi”, a declarat Alexandru Arşinel la Antena3.

Citeşte şi Frica cea mai mare a Cristinei Stamate. Este copleşitor ce spunea actriţa

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top