Connect with us
Iată care sunt zodiile care fac nuntă în 2019. Vestea că se căsătoresc va fi o mare surpriză pentru toată lumea, cine sunt norocoșii.

Știri

Bat clopote de nuntă! Zodiile care fac nuntă în 2019

Anul 2019 se anunță a fi unul cu multe surprize pentru câteva zodii. Iată mai jos care sunt zodiile care fac nuntă în 2019 și vor surprinde pe toată lumea cu această surpriză.

Nativii zodiei Rac au trecut prin clipe destul de dificile în ultimii ani, din punct de vedere sentimental. Unii dintre ei, pur și simplu nu au reușit să cunoască pe cineva care să le umple sufletul de bucurie.

Alții, care se aflau într-o relație de mai mulți ani, au ajuns la concluzia că poate nu este ceea ce își doresc. Însă anul 2019 se anunță a fi unul plin de surprize pentru Raci, care au ocazia să cunoască pe cineva special, încă din prima lună a anului. Norocul le bate la ușă în acest an și nu este exclus ca până la iarnă să se și căsătorească.

Au visat întreaga viață la acest moment, de a-și întemeia o familie, iar în acest an, dorința li se poate împlini. Unii nativi ai zodiei Rac îi vor uimi pe toți cei din jurul lor cu această decizie, însă este cea mai bună alegere pentru ei.

Și nativii zodiei Leu au avut parte de suișuri și coborâșuri în anii trecuți, iar acum a venit momentul să meargă pe un drum lin și să depășească toate obstacolele.

Iar persoana de lângă ei este cea potrivită, alături de care pot construi o căsnicie solidă. Unii nativi care vor cunoaște pe cineva în primele luni ale anului au toate șansele să ajungă în fața altarului până la finalul anului.

Nativii zodiei Săgetător, hotărâți să facă pasul cel mare

Nici nativii zodiei Săgetător nu se pot lăuda cu un trecut amoros prea fericit. Pentru mulți nativi, acest aspect al vieții lor a cam scârțâit în ultimii ani. Însă totul se schimbă în acest an și totul se schimbă în viața lor.

Iar pentru că sunt mereu imprevizibili, iar aventura este cuvântul lor preferat, nu este exclus ca mulți nativi să își anunțe prietenii și familia că se căsătoresc. Unii dintre invitați vor vedea doar la fața locului cu cine.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top