Votez Alegeri Locale 2020, stiri, rezultate, exit poll

Bătaie de joc! Câți bani încasează lunar Tanti Elisabeta din pensie

18.05.2019
Bătaie de joc! Câți bani încasează lunar Tanti Elisabeta din pensie

O pensionară din Brăila este nevoită să se descurce timp de o lună cu o pensie atât de mică, încât unora nu le ajunge nici pentru o masă!

Tanti Elisabeta, din satul Bucovăț, județul Brăila, a ajuns pe internet după ce talonul ei de pensie a fost pozat și arătat lumii întregi! Suma pe care sărmana femeie o primește lunar este de doar 27 de lei!

Bătrâna nu are niciun motiv de fericire atunci când știe că trebuie să vină poștașul cu pensia, pentru că grija zilei de mâine există tot timpul. Această sumă derizorie nu-i ajunge nici măcar pentru medicamente.

Poza cu tanti Elisabeta și talonul de pensie a devenit VIRALĂ

Poza cu tanti Elisabeta și talonul ei de pensie au fost publicate pe un grup de Facebook denumit ”Nu ești din Brăila dacă… ”

Citeşte mai mult:

Reacțiile internauților au fost foarte acide:

”Bătaie de joc. Atât a mai rămas”/ ” Se hrănesc cu firimituri și iluzii deșarte. Nici după 30 de ani nu ne-am învățat lecția. Sunt mulți bătrâni care se bucură de câțiva bănuți fără să facă diferența între pensia specială și salariul de nabab al alesului neamului… chiria plătită din munca salariaților. Mesele copioase pe care le servesc pe bani puțini/ ”Asta e țara în care trăim… atâta dai, atâta face”, sunt doar câteva dintre comentariile oamenilor revoltați de situația bătrânei.

Sursă: www.cancan.ro