Connect with us
Incidente socante la Cluj Arena! Fanii lui U Cluj au sarit sa ii bata pe jucatori, furiosi pe rezultatul meciului cu Olimpia Satu Mare (scor 1-1).

Știri

Bataie incredibila! Fanii au sarit sa-i bata pe fotbalistii de la U Cluj VIDEO

Furiosi dupa ce U Cluj a remizat cu Olimpia Satu Mare (scor 1-1), rezultat care o condamna in proportie mare la retrogradarea in Liga a III a, fanii „sepcilor rosii” au intrat pe terenul de joc si au sarit sa ii bata pe fotbalisti!

Fundasul Florin Cordos a iesit cel mai sifonat. Ramas printre ultimii inainte de intarea la vestiare, Cordos a fost inconjurat de cativa fani, care i-au rupt tricoul de joc. “Repetentilor! Nesimtitilor, dati-va jos echipamentul pentru ca nu meritati sa-l purtați”, a fost una dintre scandarile peluzei, potrivit actualdecluj.ro.

Fotbalistii lui U Cluj s-au refugiat la vestiare, asteptand interventia jandarmilor pentru a parasi Cluj Arena in siguranta.

In urma rezultatului de egalitate de astazi, U Cluj sta la mana rezultatelor pentru a ramane in Liga 2. „Sepcile rosii” trebuie sa castige etapa viitoare in meciul cu Unirea Tarlungeni, iar Olimpia Satu Mare sa nu obtina niciun punct in meciul cu Soimii Pancota.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top