Connect with us
Bea acest suc de detoxifiere in fiecare seara daca efecte imediate

Știri

Bea acest suc de detoxifiere in fiecare seara daca efecte imediate

Acest suc de detoxifiere te va ajuta sa pierzi kilogramele in plus mai repede decat crezi si va favoriza eliminarea toxinelor. Ficatul tau lupta zi de zi cu toxinele acumulate in organism, de aceea trebuie din cand in cand sa il ajuti sa faca acest lucru.

Bauturile de detoxifiere fac minuni in acest sens si sunt recomandate de medicii specialisti. Ingredientele pe care le folosesti trebuie sa fie proaspete si organice, pentru ca rezultatele sa fie cele asteptate.

Prepara un suc de detoxifiere foarte gustos! Iata care sunt ingredientele necesare:
– o jumatate de lamaie
– un castravete
– o lingurita de ghimbir proaspat dat prin razatoarea mica
– cateva fire de patrunjel
– o jumatate de cana de apa (daca este posibil de izvor)

Se spala bine lamaia, castravete si patrunjelul. Lamaia se curata de coaja, iar castravetele se taie cubulete. Se pun apoi toate ingredientele intr-un blender si se amesteca foarte bine. Sucul obtinut se bea seara, inainte de culcare. Consuma-l cel putin doua saptamani, pentru rezultate optime.

Castravetele si lamaia contribuie la detoxifierea  organismului, curata sangele si elimina substantele nocive din corp. Ghimbirul intensifica arderile, iar patrunjel iti ofera o multime de nutrienti necesari unui organism sanatos. Acest suc de detoxifiere te va face sa te simti mult mai bine, iti va oferi un somn linistit si odihnitor si va indeparta toate efectele negative pe care le are stresul asupra corpului. In plus, te va scapa rapid de kilogramele in plus.

O alimentatie corespuznatoare este absolut necesara pentru un organism sanatos, asa ca asigura-te ca nu consumi prajeli, sucuri acidulate sau dulciuri. Fa cat mai multa miscare pentru ca aceasta reteta sa dea un randament mai mare.

sursa foto: bembu.com

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top