Connect with us

Știri

Beneficii creare site web pe platformă personalizată

Beneficii creare site web pe platformă personalizată

Un site web poate avea, pentru partea vizibilă afișată utilizatorului în navigatorul preferat de internet, un aspect personalizat sau un mod de vizualizare și accesare personalizat . Partea de gestionare a site-ului web, partea de „back office”, poate fii la fel personalizată ca și design sau ca și mod de accesare a datelor și a modului cum acestea sunt manipulate. Ce înseamnă de fapt software personalizat?

Când facem referire la site web înțelegm site web de prezentare sau site web pentru comerț electronic, creare magazin online.

Orice site web este de fapt un software care rulează atât pe server cât și în navigatorul de internet. Un site web se mai numește și software client-server. Datele sunt păstrate pe server și livrate utilizatorului de internet prin intermediul navigatorului de internet „web browser”.

Un software personalizat este un software creat așa cum dorești tu. Un software personalizat va duce întotdeauna multe beneficii imediate activității tale comerciale. Cu ce te ajută să ști aceste lucruri?

1. Un software personalizat poate îndeplini nevoile specifice ale unei firme.

Dacă deții un site web creat pe o platformă personalizată, platformă scrisă special pentru firma ta, poți oricând să aduci modificări și să adaugi module noi. De aceste modificări și dezvoltări vei avea nevoie tot timpul dacă firma se dezvoltă în permanență. Astfel o platformă personalizată te ajută să-ți continui activitatea și modul de lucru conform procedurilor curente.

2. Un software personalizat nu-ți impune limite de dezvoltare.

Dacă numărul clienților tăi este tot mai mare în fiecare lună vei ajunge să atingi limitele tehnice ale serverului de găzduire. Un software personalizat poate fi scalabil pe orizontală. Adică software-ul poate rula pe mai multe servere simultan și poate să utilizeze resursele existente într-un mod eficient atât ca și viteză de lucru cât și buget alocat.

3. Un software personalizat nu depinde de actualizările de versiune.

Singurele actualizări urgente care trebuie efectuate pe serverele unde rulează software-ul personalizat sunt actualizările de securitate sau actualizările modulelor API. În rest un software personalizat va funcționa la fel ca și în prima zi. Actualizările de versiuni se pot face treptat la cerere în momentul când se dezvoltă noi module sau facilități pentru platformă.

4. Un software personalizat cu cod sursă deschis este o achiziție necesară.

Toate companiile de top au propriul site web dezvoltat pe o platformă personalizată. Acest lucru este necesar pentru a nu depinde de software-ul generalist existent pe piața de profil. Un software personalizat cu sursă deschisă poate fi dezvoltat pe o perioadă foarte lungă de timp indiferent de furnizorul tău de servicii IT.

5. Un software personalizat aduce avantaj competitiv.

De multe ori navighezi pe internet și ajungi pe site-uri web care au pagini asemănătoare ca și aspect sau utilizare. Mereu te întrebi dacă nu este aceeași companie care administrează aceste site-uri. La fel se întâmplă și cu clienții tăi. Dezvoltarea unei companii care deservește clienții prin intermediul online-ului impune automat dezvoltarea de soluții unice software atât ca aspect cât și ca modalitate de accesare și utilizare. Într-o lume de afaceri în plină competiție este nevoie să faci diferența.

Utopian Vision SRL este o companie de profil, realizare software personalizat comandă, cu sediul în București, care poate fi alături tine în dezvoltarea afacerii tale. Poți afla mai multe detalii despre noi accesând site-ul nostru web https://utopianvision.ro/

Dacă alegi corect și construiești de la început de drum un software personalizat pentru afacerea ta cu siguranță vei putea mult mai ușor să te concentrezi pe ceea ce este important pentru tine respectiv afacerea ta. Pe scurt, indiferent de resursele pe care le ai sau le poți achiziționa pentru dezvoltarea afacerii tale un software personalizat te va ajuta să-ți realizezi obiectivele.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top