Connect with us

Știri

BIAS 2016. Programul show-ului aviatic

BIAS 2016 are loc la Aeroportul International Baneasa – Henri Coanda si la ROMAERO, loc unde pasionatii de aeronautica pot participa la o expozitie de avioane.

Accesul publicului la acest show aviatic se face sambata, 30 iulie 2016, incepand cu ora 8.00, ceremonia de deschidere urmand sa inceapa in jurul orei 10.00.

La BIAS 2016, vor participa piloti militari si civili din Romania, Spania, Ucraina, Cehia, SUA, Grecia, Austria, Bulgaria, Lituania, care ii vor incanta pe spectatori cu acrobatii aeriene si demonstratii de zbor profesionist.

Cei care doresc sa participe la BIAS 2016 au ocazia sa vada aeronave precum MIG 21 Lancer, IAR 99 Soim, IAR 316 B, IAK 52, IAR 330 PUMA, C 130 Hercules, si C 27 Spartan.

Show-ul aviatic este organizat de Ministerul Transporturilor – Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti, Aeroclubul Romaniei, ROMATSA, Clubul Sportiv AIBO; Ministerul Apararii Nationale – Fortele Aeriene Romane; Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri – ROMAERO.

Spectacolul se va incheia cu un concert care incepe in jur de 21.30 – 22.00. Vor canta Mircea Baniciu, Vlady Cnejevici & Teo Boar, dar si Nicu Alifantis.

Organizatorii anunta ca pe 30 iulie este posibil ca temperaturile sa atinga sau chiar sa depaseasca 35 de grade, asa ca au facut o serie de recomandari pe pagina oficiala de Facebook a evenimentului.

„Purtati palarii de soare, haine lejere, din fibre naturale, de culori deschise. Beti cel putin 2 litri de lichide, fara a astepta sa apara senzatia de sete. Nu consumati alcool deoarece acesta favorizeaza deshidratarea si diminueaza capacitatea de lupta a organismului împotriva caldurii. Evitati bauturile cu continut ridicat de cofeina sau de zahar (sucuri racoritoare carbogazoase). Evitati, pe cat posibil, expunerea prelungita la soare”, se arata in mesajul organizatorilor.

PROGRAM BIAS 2016

program bias 2016

Intrarea publicului la BIAS este libera, iar accesul publicului se face prin ROMAERO. Organizatorii anunta ca nu se asigura parcare si recomanda utilizarea mijloacelor de transport in comun (liniile RATB 112, 131, 149, 205, 261, 301, 304, 335, precum si liniile RATB expres 780, 783). De asemenea, NU se fac zboruri demonstrative cu spectatorii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top