Connect with us

Știri

Un băiețel de 5 anișori s-a plimbat cu bicicleta. În spatele lui, la geam, a apărut ceva ce i-a speriat pe părinți – VIDEO

O banală plimbare a unui băiețel cu bicicleta a devenit virală în mediul online. Louise Lenton a ieșit cu băiatul său de 5 anișori să petreacă momente frumoase.

Mama și copilul ei s-au apropiat de o zonă cu clădiri istorice, aparent abandonate din Devon, Marea Britanie.

Tânăra a dorit să imortalizeze momentul în care micuțul pedala pentru a se lăuda cu videoclipul prietenilor și cunoștințelor. A fost tare mândră să își vadă fiul pedalând de zor la 5 anișori. Totuși, filmarea a ajuns la final să nu-l aibă pe băiețel în centrul atenției, ci o arătare neobișnuită care a apărut la o fereastră.

La un moment dat, la una din ferestrele unei clădiri a apărut ceva despre care mulți internauți spun că este un montaj, o făcătură.

Când și-a dat seama că e ceva în neregulă cu imaginea surprinsă, femeia a postat clipul pe o rețea de socializare.

Straniul moment i-a speriat pe unii dintre internauți, mai ales pe cei care cred în fenomene paranormale și apariții fantomatice.

La fereastră se poate observa (mai jos aveți și videoclipul) o femeie îmbrăcată într-o rochie neagră care îi privea copilul în timp ce se juca.

Mămica a avut senzația că trăiește într-un film de groază, mai ales că ea nu crede în fantome. Ulterior, s-a aflat că în acea clădire victoriană dintr-un cartier din Devon trăia într-adevăr o femeie misterioasă despre care circulă câteva legende locale. Fantoma ar fi a unei persoane care a trăit acolo în secolul XIX.

„Cand filmam nu am vazut nimic, la niciuna din ferestre. Eram preocupata sa nu cada fiul meu de pe bicicleta, nu am bagat de seama”, a povestit Louise Lenton, in varsta de 41 de ani.

Clădirea a fost construită în 1800, iar în timpul Primului Război Mondial a funcționat ca spital.

Dacă nu se deschide videoclipul, apasă aici

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top