Categorii Știri

Grav accident între o maşină şi o betonieră: doi morți și doi răniți. Cine sunt victimele

Grav accident în această dimineață în Diosig, județul Bihor. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN19 (E671) Săcueni – Oradea, pe raza localităţii Diosig ( judeţul Bihor), a avut loc o coliziune între un autoturism şi o betonieră. În urma impactului, două persoane au decedat, iar o a treia persoană a fost rănită grav. Traficul a fost oprit pe ambele sensuri.

În autoturism se aflau patru persoane, trei adulţi şi un copil de 15 ani, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bihor, Alina Dinu, potrivit News.ro.

Pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă periculoasă), circulaţia fusese întreruptă la kilometrul 31+550 de metri, pe raza localităţii Diosig. Reluarea circulaţiei a avut loc, conform poliţiştilor, în jurul orei 11:00.

Hunedoara: Accident grav, soldat cu moartea unei persoane

Un grav accident rutier s-a produs în județul Hunedoara pe 16 noiembrie, între localitățile Leșnis și Săcămaș. Incidentul s-a soldat cu decesul unei persoane.

Citește și: Reacția șocantă a unui protestar #Rezist, după ce o jandarmeriță a fost accidentată mortal pe trecerea de pietoni.

Şoferul unui camion TIR înmatriculat în Ungaria a decedat într-un accident de circulaţie care a avut loc în noaptea de joi spre vineri pe DN 7, între localităţile Leşnic şi Săcămaş, în apropiere de Deva, după ce ar fi adormit la volan, iar maşina a rulat circa 30 de metri în afara şoselei până s-a oprit într-un copac.

Bărbatul, în vâstă de 50 de ani, a fost găsit decedat şi încarcerat în cabina maşinii de către echipele de prim-ajutor şi descarcerare care au fost trimise la faţa locului.

„Poliţiştii fac cercetări privind cauza producerii evenimentului rutier, din primele verificări fiind posibil ca şoferul să fi adormit la volan, după ce a rulat aproximativ 30 de metri în afara părţii carosabile şi s-a oprit într-un copac”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, Bogdan Niţu.

În cauză, poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Share
Scris de
Vlad Mirabela

Acest site foloseste cookies.

Read More