Știri

Bilete de avion ieftine Cluj-Napoca – Bucuresti, la Blue Air

Blue Air lanseaza trei rute noi, din Cluj-Napoca catre Bucuresti (3 iunie), Liverpool (3 iunie) si Dublin (4 iunie). Odata cu lansarea acestor rute, aeroportul din Cluj Napoca devine cel de-al saselea din tara pe care compania aeriana opereaza.

Pe ruta Bucuresti – Cluj-Napoca se va opera, initial, cu patru frecvente saptamanale, urmand ca de la 30 octombrie 2016 Blue Air sa mareasca frecventa zborurilor la doua pe zi.

Citeste si: Ryanair‬ oferta de senzatie pe ruta Bucuresti – Timisoara si retur

In ceea ce priveste rutele internationale (Liverpool si Dublin), se va opera cu doua frecvente saptamanale, luni si vineri, respectiv marti si sambata.

Bilete de avion ieftine Cluj-Napoca – Bucuresti!

Preturile la biletele de avion pe ruta Bucuresti – Cluj-Napoca pornesc de la 89.99 lei, pret pe segment de zbor cu TVA si taxe incluse. Pe rutele Cluj – Liverpool si Cluj – Dublin, tarifele pornesc de la 19.99 euro, respectiv 34.95 euro. Tarifele includ 1 bagaj de mana in limita a 10 kg gratuit, iar pe ruta interna Cluj-Bucuresti, Blue Air ofera un un snack gratuit pe timpul zborului si 1 bagaj de cala in limita a 32 kg.

„Deschiderea celor trei rute de la Cluj-Napoca catre Bucuresti, Liverpool si Dublin, face parte din strategia de dezvoltare Blue Air din acest an. Activitatea noastra in Romania a intregistrat in continuare o crestere semnificativa, datorata in special faptului ca urmeaza sa avem o flota de 28 aeronave Boeing 737 pana la jumatatea lunii iunie”, adeclarat directorul General al Blue Air, Gheorghe Racaru.

Rezervarile se pot face pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la cele peste 3.000 de agentii partenere

Acest site foloseste cookies.

Read More