Connect with us
Ce previziuni de-ale lui BILL GATES s-au adeverit de-a lungul timpului! Este incredibil!

Știri

Ce previziuni de-ale lui BILL GATES s-au adeverit de-a lungul timpului! Este incredibil!

Bill Gates a facut acum 16 ani predictii despre cum va arata lumea in viitor, atat din punct de vedere tehnologic cat si social. Fondatorul Microsoft a socat atunci intreaga planeta dar socheaza si mai tare astazi, cand toate previziunile sale sunt indeplinite.

1. Vor aparea servicii automatizate ce vor permite compararea preturilor la diferite produse online, ceea ce va usura eforturile clientilor de a face shopping.

2. Cu ajutorul Internetului, vom putea cumpara online, ne vom putea plati utilitatile dar si asistenta medicala cea mai buna.

3. In viitorul apropiat va fi posibi sa pariezi online pe echipa preferata de fotbal, in timp real. Astazi acest lucru nu mai este un secret pentru nimeni.

4. Persoanele care isi cauta locuri de munca isi vor gasi cel mai usor prin anunturile online, realizate in functie de interese, necesitatile companiei si abilitati.

5. Companiile isi vor putea externaliza munca ce nu corespunde cu activitatea lor. In clipa de fata exista multe software-uri speciale care le permit utilizatorilor sa se puna in contact cu alte firme pentru realizarea unor proiecte comune.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top