Connect with us
Billy Bush, prezentatorul TV, suspendat de NBC, după publicarea conversației sale cu Donald Trump

Știri

Billy Bush, prezentatorul TV, suspendat de NBC, după publicarea conversației sale cu Donald Trump

Billy Bush, prezentatorul emisiunii ”Today”, a fost suspendat de postul de televiziune NBC, după publicarea înregistrării audio a conversaţiei sale din 2005 cu Donald Trump. În această conversație, politicianul republican a făcut o serie de declaraţii vulgare la adresa femeilor, potrivit unui e-mail expediat, duminică, de conducerea acestui post de televiziune american către toţi angajaţii săi, informează Reuters.

Mai mult, numeroși membri ai Partidului Republican și-au retras sprijinul față de Donald Trump în urma publicării acestei înregistrări. Mai exact, în înregistrarea respectivă, Donald Trump discuta cu Bush, având microfonul pornit, despre felul în care obișnuia să atingă femeile în zonele intime şi despre modul în care a încercat să seducă o femeie căsătorită, jurnalistă a aceluiaşi post TV.

În acea conversaţie, Donald Trump stătea de vorbă într-un car de transmisie al postului NBC cu Billy Bush, pe atunci prezentatorul emisiunii ”Access Hollywood”, înainte de înregistrarea unui segment pentru acel show TV.

Billy Bush a precizat într-o declaraţie pentru revista Variety, vineri, că se simte ”stânjenit şi ruşinat” de comentariile sale.

NBC a anunţat că Billy Bush a fost suspendat pe termen nedefinit din emisiunea ”Today”. Bush este gazda celei de-a treia ore din acest program TV, care are o durată totală de patru ore şi este difuzată în fiecare dimineaţă în Statele Unite, între orele 07.00 şi 11.00.

Noah Oppenheim, directorul executiv al acestei emisiuni, a afirmat într-un e-mail către angajaţii postului NBC că ”pur şi simplu nu există nicio scuză pentru limbajul lui Billy şi comportamentul lui din acea înregistrare”.

”NBC a decis să îl suspende pe Billy, urmând să efectueze o analiză ulterioară pentru această chestiune”, a adăugat Oppenheim.

Nancy O’Dell era coprezentatoare a emisiunii “Access Hollywood” în anul 2005, când Donald Trump a făcut comentarii vulgare la adresa ei. Într-o înregistrare care a apărut pe internet, Trump este auzit spunându-i coprezentatorului emisiunii, Billy Bush, că a încercat să o seducă pe Nancy O’Dell, dar a fost respins pentru că era căsătorită.

”Am încercat să o seduc. Era în Palm Beach. Am încercat să o seduc şi am eşuat. Recunosc. Era căsătorită”, a spus Trump.

”Am încercat foarte mult să o seduc. Am dus-o la cumpărături pentru mobilă. Voia să cumpere nişte piese de mobilier. I-am spus: «Îţi voi arăta eu unde au mobilă frumoasă». Am încercat să o seduc ca o femeie uşoară. Nu am reuşit şi era măritată. Şi, deodată, o văd. Acum are acei sâni mari falşi şi şi-a schimbat complet înfăţişarea”, a mai spus Donald Trump.

Apoi, magnatul american a început să se laude cu realizările sale şi a spus că statutul său de vedetă îi permite să facă ”absolut orice” femeilor cu care se întâlneşte.

”Ştii că sunt automat atras de femeile frumoase. Încep să le sărut. Funcţionează ca un magnet. Un singur sărut. Nici măcar nu trebuie să aştept. Atunci când eşti o vedetă, ele te lasă să le faci asta. Te lasă să le faci orice. Prinde-le de zona inghinală şi ele te lasă să le faci tot ce vrei”, a spus Donald Trump în acea înregistrare.

Comentariile candidatului republican la alegerile prezidenţiale din Statele Unite ale Americii au fost înregistrate în timp ce o echipă a emisiunii “Access Hollywood” se îndrepta cu un autobuz spre platourile de filmare a serialului “Days of Our Lives”, unde Donald Trump urma să aibă o scurtă apariţie.

Fostul secretar de stat Condoleeza Rice s-a alăturat liderilor republicani care i-au cerut candidatului la preşedinţie Donald Trump să se retragă din cursă, după cel mai recent scandal privind declaraţiile vulgare legate de femei făcute de omul de afaceri intrat în politică.

Numeroşi lideri ai Partidului Republican, printre care preşedintele Camerei Reprezentanţilor, Paul Ryan, preşedintele majorităţii republicane din Senat, dar şi senatorul John McCain, fost candidat la alegerile prezidenţiale, şi-au retras susţinerea faţă de Trump.

Chiar şi candidatul lui Trump la vicepreşedinţie, Mike Pence, s-a declarat “ofensat” de afirmaţiile colegului său din cursa pentru Casa Albă.

De asemenea, actorul Arnold Schwarzenegger, fost guvernator al statului California din partea Partidului Republican, a anunţat, sâmbătă seară, pe contul lui de pe reţeaua de socializare Instagram, că nu va vota pentru reprezentantul acestei formaţiuni politice la alegerile prezidenţiale din luna noiembrie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top