Connect with us
Adriana Doina Pană are 59 de ani și a fost ministru delegat pentru dialog social în cabinetul lui Victor Ponta.

Știri

Biografie: Doina Pană, ministrul Apelor și Pădurilor în Cabinetul Grindeanu (surse)

Doina Pană este propusă pentru postul de ministru al Apelor și Pădurilor în Guvernul lui Sorin Grindeanu, susțin surse citate de agențiile de presă. Pană a fost ministru delegat pentru Dialog Social în cabinetul Ponta.

Adriana Doina Pană s-a născut în 16 mai 1957 în comuna Matei din judeţul Bistriţa-Năsăud. Ea are 59 de ani și este de profesie inginer.

Noul ministru al Apelor și Pădurilor este licenţiată în electrotehnică şi are studii de masterat în Administraţie Publică.

După absolvirea facultăţii, Pană a lucrat la Fabrica de Hârtie din Prundu Bârgăului. După nașterea fiului său, s-a mutat la Bistriţa la o fabrică, actuala Iproeb, care „patrona” Liceul Electrotehnic, actualul Colegiu Tehnic Infoel.

În 2008, Doina Pană a fost secretar la Ministerul Educației timp de opt luni. În 2012, a fost numită pentru o scurtă perioadă inspector şcolar general la Inspectoratul Şcolar Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Pană este preşedinte al organizaţiei judeţene de femei din cadrul PSD Bistriţa-Năsăud şi vicepreşedinte la nivel naţional al OFSD.

În 2009, Pană a fost candidat la alegerile pentru Parlamentul European.

Din 2012, Adriana-Doina Pană este deputat în Parlamentul României, din partea PSD.

Declarație de avere Doina Pană

Potrivit declarației de avere din iunie 2016, Doina Pană deține un teren de 1.500mp în Bistrița-Bârgăului, achiziționat în 1998. De asemenea, noul ministru deține un imobil în Bistrița, unul în Bistrița-Bârgăului și altul în Cluj-Napoca.

Adriana-Doina Pană are o datorie în valoare de 32,500 euro la Alpha Bank, contractat în 2007 și scadent în 2018.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top