Connect with us
Bistriţa: Accident rutier pe fondul consumului exagerat de alcool! Soldat cu trei răniți

Știri

Bistriţa: Accident rutier pe fondul consumului exagerat de alcool! Soldat cu trei răniți

În Tureac, un tânăr, de 20 de ani, din Bistriţa Bîrgăului, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune frontală cu un stâlp din beton.

Din accident a rezultat rănirea conducătorului auto şi a doi pasageri, de 28, respectiv 38 de ani, ambii din Tureac.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de peste 0.60 mg\l alcool pur în aerul expirat şi i-au fost recoltate două mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că autoturismul figurează ca fiind radiat din circulaţie, din luna ianuarie a.c.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Alţi doi bărbaţi au fost depistaţi în trafic de poliţişti, înainte să provoace tragedii.

Poliţiştii de la Rutieră, din Năsăud şi Sîngeorz-Băi, au depistat ieri, 11 iulie a.c., doi bărbaţi care conduceau autoturisme, deşi anterior au consumat băuturi alcoolice. În ambele cazuri, alcoolemiile înregistrate de aparatul etilotest au fost de peste 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Astfel, poliţiştii năsăudeni l-au depistat pe un bărbat, de 47 ani, din Rebrişoara, în timp de conducea un autoturism pe raza oraşului Năsăud, iar poliţiştii sângeorzeni l-au depistat pe un altul, de 45 de ani, din Maieru, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localităţii, deşi se aflau în stare de ebrietate.

Citește și: Buzău: Accident în care un militar a murit, iar 3 au fost răniţi

În ambele cazuri s-a întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Trei bărbaţi au fost surprinşi în flagrant, în timp ce sustrăgeau piatră cubică

La data de 11 iulie a.c., poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Bistriţa au surprins în flagrant delict trei persoane care sustrăgeau piatră cubică.

Cei trei bărbaţi, de 28 de ani, 37 de ani, respectiv 44 de ani, toţi din localitatea Viile Tecii au fost surprinşi în timp ce sustrăgeau piatra de pe terasamentul căii ferate Mocăniţă, de pe raza localităţii Viile Tecii.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top